SpeelSpelletjes.nl

Escaping The Prison icon

Escaping The Prison

9.2 - 21678 stemmen
walkthrough
vlucht  -  stick
» » Escaping The Prison
Get Escaping The Prison on the App Store Get Escaping The Prison on the Play Store
Voeg Escaping The Prison toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Escaping The Prison Video Walkthrough
Escaping The Prison

Escaping The Prison Walkthrough

Escaping The Prison is een leuk vlucht spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Escaping The Prison is al 1,350,787 keer gespeeld en werd door 21470 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Dit fun avontuur game is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het in de meeste moderne browsers! Escaping The Prison is beschikbaar in je browser en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Vond je het leuk om dit avontuur spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vlucht games, bijvoorbeeld naar Stealing The Diamond en Give Up 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Escaping The Prison te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Escaping The Prison te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl