SpeelSpelletjes.nl

Escaping The Prison

49,718 3,870 delen embed

Escaping The Prison is een superfijn stick figuur spel waar je... Wel, uit de gevangenis ontsnapt! Nadat je in een cel wordt gegooid, moet je alles wat je ter beschikking hebt gebruiken om te ontsnappen! Teleporters, anti-zwaartekrachtuitrusting, wc-ontstoppers,... Niets is buiten de limieten bij jouw ontsnappingspoging! Wees echter voorzichtig, want één verkeerde beweging of trage reflex kan ervoor zorgen dat je terug in je cel belandt... Of erger! Heb jij het in je om te ontsnappen uit de gevangenis?
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Escaping The Prison is ontwikkeld door Puffballs United en is onderdeel van de Henry Stickmin serie.

Mobiele Apps

Get Escaping The Prison on the App Store Get Escaping The Prison on the Play Store

Indeling

» » Escaping The Prison

Meer Informatie Over Escaping The Prison

Escaping The Prison is een leuk vlucht spelletjes spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Escaping The Prison is al 5,386,636 keer gespeeld en werd door 53375 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Dit fun avontuur game is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het in de meeste moderne browsers! Escaping The Prison is beschikbaar in je browser en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Vond je het leuk om dit avontuur spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vlucht spelletjes en games zoals Fleeing the Complex en Tomb Raider Online!

SHOW LESS

Bediening

How to play Escaping The Prison

Gebruik je muis om dit spel te spelen. Selecteer acties en maak snelle beslissingen!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Escaping The Prison te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Escaping The Prison.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Escaping The Prison te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl