190
beoordelingen
7,7
Farmerama is een Landbouwspel, ontwikkeld door Bigpoint. Je kunt Farmerama gratis in je webbrowser spelen, en ontsnappen naar een vredige wereld voorbij de stadssmog. Meld je aan en gebruik je Farmerama login om te beginnen met het bouwen van je droomboerderij!

Speel Farmerama

Bouw onbreekbare verwantschap op

Word de boer die je altijd al wilde zijn. Verzorg je dieren, cultiveer overvloedige velden, en bouw onbreekbare banden op met de lokale bevolking. Nodig je vrienden uit om je te vergezellen en creëer een plattelandsgemeenschap die je doet verlangen naar het plattelandsleven.

Verzorg je gewassen en dieren

Farmerama is een rustige plek, maar laat je niet voor de gek houden: boeren is hard werken. Je staat bij het krieken van de dag op met de kraaiende hanen om je klusjes af te krijgen voordat de dag begint. Omdat Farmerama een online browserspel is, kun je genieten van het melken van je koeien, het verzamelen van eieren en het voeren van de varkens, zonder de rugbrekende neveneffecten van handenarbeid.

Laat je boerderij bloeien en groeien

Farmerama is een landbouwsimulator waardoor het veel lijkt op het echte werk! Je moet je handen vuil maken en het land bewerken voordat je ook maar kunt denken aan het planten van zaden. Je moet stallen bouwen voor je dieren voordat je ze kunt kopen. Als je boerderij eenmaal produceert, kun je je verse producten op de markt verkopen om geld te verdienen en je boerenbedrijf uit te breiden.

Verken het eiland Bahamarama

Heb je het boerenbedrijf onder de knie? Ga op reis naar het eiland Bahamarama en verken oude landen vol intrigerende zeldzaamheden. Leer de geheimen van dit mysterieuze eiland terwijl je nieuwe vaardigheden ontwikkelt en exotische planten kweekt. Er zijn hier dieren die je nog nooit hebt gezien. Kijk op Bahamarama als je toe bent aan een nieuwe uitdaging.

Meer games zoals deze

Ga naar onze collectie landbouwspellen voor veel meer realistische en leuke boerderijspellen! Als je van Farmerama hield, ga dan naar Family Barn en Klondike voor nog twee uitstekende browsergames in dit genre.

Features

  • Realistische landbouwsim waarin je het hele teelttraject doorloopt
  • Sociaal spel met een sterk gemeenschapsgevoel
  • Produceer verschillende goederen om op de markt te verkopen
  • Verken het mysterieuze land van Bahamarama voor een exotische verrassing

Ontwikkelaar

Farmerama is gemaakt door BigPoint.

Platform

Webbrowser

Walkthrough

Controls

Speel met muis en toetsenbord
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie