SpeelSpelletjes.nl

Fireboy and Watergirl in the Forest Temple

2,985 324 delen

FireBoy en WaterGirl: Forest Temple is een nieuwe versie van de fun FireBoy en WaterGirl serie. In dit avontuur moet je de controle nemen over beide personages en ze door een reeks epische tempelomgevingen leiden. Dit spel is erg leuk en uitdagend als je de beweging van BOTH-personages wilt beheersen - je kunt dit zelf proberen, of je kunt spelen met een vriend!


SHOW MORE

Bepaalde gebieden van elk niveau kunnen slechts worden omzeild door een van de personages, je moet schakelaars omdraaien en bepaalde acties uitvoeren om beide personages te laten vorderen. Tijdens elk level moet je verschillende kristallen verzamelen en de puzzels zien te voltooien in een zo kort mogelijke tijd. Met een heleboel interessante levels, leuke gameplay, en schattige graphics, is dit spel erg leuk en een fantastisch platform titel!

Release datum

19 november 2009 als Flash spel. Het is bijgewerkt in mei 2018 als HTML5 spel dat kan worden afgespeeld op desktop en mobiele browsers.

Ontwikkelaar

Oslo Albet maakte dit spel.

Eigenschappen

- Je kan beide personages tegelijk bedienen of een vriend vragen om mee te spelen - Gevaren op elke kaart Uitdagende puzzels te voltooien

Platform

Webbrowser (bureaublad en mobiel)

Indeling

» » Fireboy and Watergirl in the Forest Temple

Meer Informatie Over Fireboy and Watergirl in the Forest Temple

Fireboy and Watergirl in the Forest Temple is een mooi fireboy en watergirl spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 546,054 mensen en heeft een score van 9.0 op 10 gekregen van 3142 mensen. Fireboy and Watergirl in the Forest Temple is gemaakt door Oslo Albet. Dit leuke arcade game wordt ondersteund door HTML5 technologie. Zo draait het in alle moderne browsers! Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere fireboy en watergirl spelletjes en games zoals Fireboy and Watergirl New Adventure en Fireboy and Watergirl in the Crystal Temple!

SHOW LESS

Besturing

How to play Fireboy and Watergirl in the Forest Temple

- Gebruik de pijltjestoetsen om de fireboy te controleren - Gebruik WAD om watermeisje te controleren

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)