Fish Eat Fish 3 Players
Fish Eat Fish 3 Players is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Fish Eat Fish 3 Players

Fish eat Fish 3 players is een cool onderwater-spel waarin je samen moet werken met twee andere spelers om als vissen de zee te domineren! Je begint het spel met een extreem kleine vis en er bewegen veel andere vissen doorheen de zee. Kijk uit voor de grotere vissen, die zullen je onmiddellijk verslinden! Je moet samenwerken met je teamgenoten om zo veel mogelijk vissen te eten en te groeien in lengte en kracht.

Je kan alleen vissen eten die kleiner zijn dan jezelf dus wees voorzichtig! Je moet alle andere vissen ontwijken en blijven bewegen om te voorkomen dat je zelf wordt opgegeten. Alle drie spelers moeten samenwerken om te blijven leven en zo snel mogelijk te groeien en een enorme score te halen. De verdeelde toetsenbord bediening zijn gemakkelijk te gebruiken en de muziek en spelervaring is tof! Begin vandaag vissen te eten en zwem in dit cool water-spel!

Speler 1 bediening

Gebruik WASD om te bewegen.

Speler 2 bediening

Druk op de pijltjestoetsen om te bewegen.

Speler 3 bediening

Druk op de linkermuisknop om te bewegen.