SpeelSpelletjes.nl

Fish Eat Fish 3 Players

2,853 352 delen embed

Fish eat Fish 3 players is een cool onderwater-spel waarin je samen moet werken met twee andere spelers om als vissen de zee te domineren! Je begint het spel met een extreem kleine vis en er bewegen veel andere vissen doorheen de zee. Kijk uit voor de grotere vissen, die zullen je onmiddellijk verslinden! Je moet samenwerken met je teamgenoten om zo veel mogelijk vissen te eten en te groeien in lengte en kracht.
SHOW MORE

Je kan alleen vissen eten die kleiner zijn dan jezelf dus wees voorzichtig! Je moet alle andere vissen ontwijken en blijven bewegen om te voorkomen dat je zelf wordt opgegeten. Alle drie spelers moeten samenwerken om te blijven leven en zo snel mogelijk te groeien en een enorme score te halen. De verdeelde toetsenbord bediening zijn gemakkelijk te gebruiken en de muziek en spelervaring is tof! Begin vandaag vissen te eten en zwem in dit cool water-spel!

Indeling

» » Fish Eat Fish 3 Players

Meer Informatie Over Fish Eat Fish 3 Players

Fish Eat Fish 3 Players is een mooi 2 speler spelletjes spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Fish Eat Fish 3 Players is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Dit spelletje is al 341,603 keer gespeeld en werd door 3201 mensen beoordeeld met score 8.9 / 10. Vond je het leuk om Fish Eat Fish 3 Players te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere 2 speler spelletjes en games zoals Fireboy and Watergirl 5: Elements en Fireboy and Watergirl in the Forest Temple!

SHOW LESS

Speler 1 bediening

How to play Fish Eat Fish 3 Players

Gebruik WASD om te bewegen.

Speler 2 bediening

Druk op de pijltjestoetsen om te bewegen.

Speler 3 bediening

Druk op de linkermuisknop om te bewegen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Fish Eat Fish 3 Players te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Fish Eat Fish 3 Players te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl