SpeelSpelletjes.nl

Flappy Bird icon

Flappy Bird

7.9 - 41945 stemmen
walkthrough

Flappy Bird is het populairste spel op het internet op dit moment. Het is een simpel spel met één knop waarin je onze geliefde vogels voorbij de obstakels moet navigeren. Je doet dit door herhaaldelijk met je muis te klikken. Elke keer je klikt vliegt de vogel omhoog. Zorg dat hij niet te hoog vliegt of hij zal dood gaan. Dit betekent dat je moet duwen op de juiste momenten om de vogel zo ver als mogelijk te laten gaan! Dit verslavende flash versie is extreem gelijkaardig aan de originele Flappy Bird die van de App Store werd gehaald door de maker Dong Nguyen. Het laat je Flappy Bird online spelen in je browser. Veel plezier!

UPDATE: Run 3 is een overlevingsspel zoals Flappy Bird, maar beter! Probeer het nu!
UPDATE 2: Probeer MLG Flappy Bird 420 als je van MLG, Dancing Snoop Dogg, 420 blaze it enz. houdt!

Bediening

Klik om omhoog te vliegen.

Voeg Flappy Bird toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Flappy Bird Video Walkthrough
Flappy Bird

Flappy Bird Walkthrough

Flappy Bird is een leuk flappy bird spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site, direct in je browser. Dit spel is al 4,592,901 keer gespeeld en heeft een score van 7.9 / 10 gekregen van 41944 mensen. Dit verslavende behendigheid game wordt ondersteund door Flash. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers! Als je dit behendigheid spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere flappy bird games zoals Maverick Bird en Jet Cat!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Flappy Bird te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Flappy Bird te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl