SpeelSpelletjes.nl

Fleeing the Complex

57,712 2,738 delen embed

Je bent gevangen in een kleine gevangeniscel, en je moet niet alleen uit je cel ontsnappen, maar ook uit de hele gevangenis! Als je faalt, wacht jou de dood... Fleeing the Complex is een fantastisch stick figure ontsnap-spel. De sterk bewaakte gevangenis wordt bewaakt door een aantal sterke stick-soldaten. Je moet goede en snelle beslissingen maken om er levend uit te komen. Veel geluk!
SHOW MORE

Achtergrond

Gepubliceerd in 2015, Fleeing the Complex is het 5e en (tot nu toe) laatste vervolg in de Henry Stickmin avonturenreeks. Net zoals bij de vorige spellen (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond en Infiltrating the Airship), is het doel de juiste paden, hulpmiddelen en beslissingen te kiezen terwijl je in of uit verschillende ruimtes probeert te breken om te ontsnappen - of problemen te veroorzaken. Het hele spel is gebaseerd op snel denken, strategie en beslissingen maken. Op je weg zul je hulp krijgen van de omgeving en zelfs oude of nieuwe vrienden. Elk vervolg is gebonden aan het vorige spel (bv. Escaping the Prison gebeurt vanwege Henry zijn criminele acties in Breaking the Bank). Niet elke keuze die je maakt zal tot een slecht einde leiden, maar sommige keuzes leiden naar "mislukkingen" vanaf het begin. In Breaking the Bank zal elke keuze een mislukking zijn. Dit is waarschijnlijk zo gedaan om Henry in zijn volgende avontuur te lokken waar hij uit een gevangenis moet ontsnappen. Het feit dat je niet echt kan voorspellen welke keuzes de meest logische zijn zorgt ervoor dat Fleeing the Complex even onvoorspelbaar zijn als de vorige spellen (uitgezonderd Breaking the Bank).

History

Henry Stickmin's avonturen begonnen niet toen hij een bank probeerde te beroven. Hij verscheen eigenlijk voor het eerst toen PuffBallsUnited Crossing the Pit publiceerde. De graphics zijn zeer basic, maar de spelervaring is dezelfde - beslissingen en acties leiden ertoe dat je over de put geraakt of er net in valt. In de volgende jaren publiceerde PuffBallsUnited de vervolgen die we nu hebben. Het 6e spel zal binnenkort gepubliceerd worden, samen met de herwerkte versies van de vroegere hoofdstukken.

Mobiele Apps

Get Fleeing the Complex on the App Store Get Fleeing the Complex on the Play Store

Indeling

» » Fleeing the Complex

Meer Informatie Over Fleeing the Complex

Fleeing the Complex is een mooi vlucht spel dat je kan spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel is ontwikkeld met Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Het spelletje is beschikbaar als een Flash spel en als een installeerbare game op je mobiele toestel (zowel iOS als Android). Het is al gespeeld door 3,866,918 mensen en heeft score 9.5 / 10 gekregen van 60442 mensen. Als je dit avontuur spel leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vlucht games en games zoals Keep Out en Riddle School!

SHOW LESS

Bediening

How to play Fleeing the Complex

De bediening is simpel. Je krijgt een keuze op het scherm, daarna klik je op de optie, de actie of het hulpmiddel dat je wilt gebruiken.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Fleeing the Complex te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Fleeing the Complex te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl