Fleeing the Complex

231.234
beoordelingen
9,6
Fleeing the Complex is een fantastisch stick figure ontsnappingsspel. In het spel zit je gevangen in een kleine gevangeniscel. Je moet niet alleen uit je cel ontsnappen, maar ook uit de hele gevangenis! De gevangenis wordt bewaakt door een aantal sterke stick-soldaten. Je moet goede en snelle beslissingen maken om er levend uit te komen. Veel geluk met dit fantastische avontuurspel in de Henry Stickmin serie!

Achtergrond

Fleeing the Complex is gepubliceerd in 2015. Het is het 5e en voorlaatste spel in de Henry Stickmin reeks. Net zoals bij de vorige spellen (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond en Infiltrating the Airship), is het doel de juiste paden, hulpmiddelen en beslissingen te kiezen terwijl je in of uit verschillende ruimtes probeert te breken om te ontsnappen - of problemen te veroorzaken. Het laatste spel in de reeks is Completing the Mission.

Het hele spel is gebaseerd op snel denken, strategie en beslissingen maken. Op je weg zul je hulp krijgen van de omgeving en zelfs oude of nieuwe vrienden. Elk vervolg is gebonden aan het vorige spel (bv. Escaping the Prison gebeurt vanwege Henry zijn criminele acties in Breaking the Bank). Niet elke keuze die je maakt zal tot een slecht einde leiden, maar sommige keuzes leiden naar "mislukkingen" vanaf het begin. In Breaking the Bank zal elke keuze een mislukking zijn. Dit is waarschijnlijk zo gedaan om Henry in zijn volgende avontuur te lokken waar hij uit een gevangenis moet ontsnappen. Het feit dat je niet echt kan voorspellen welke keuzes de meest logische zijn zorgt ervoor dat Fleeing the Complex even onvoorspelbaar zijn als de vorige spellen (uitgezonderd Breaking the Bank).

Geschiedenis van Henry Stickmin

Henry Stickmin's avonturen begonnen niet toen hij een bank probeerde te beroven. Hij verscheen eigenlijk voor het eerst toen PuffBallsUnited Crossing the Pit publiceerde. De graphics zijn zeer basic, maar de spelervaring is dezelfde - beslissingen en acties leiden ertoe dat je over de put geraakt of er net in valt. In de volgende jaren publiceerde PuffBallsUnited de vervolgen die we nu hebben. Het 6e spel zal binnenkort gepubliceerd worden, samen met de herwerkte versies van de vroegere hoofdstukken.

Walkthrough

Bediening

De bediening is simpel. Je krijgt een keuze op het scherm, daarna klik je op de optie, de actie of het hulpmiddel dat je wilt gebruiken.

Meer spellen in deze reeks

Escaping the Prison
Stealing the Diamond
Infiltrating the Airship
Crossing the Pit
Breaking the Bank
Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Breaking the Bank
Infiltrating the Airship
Escaping the Prison
Stealing the Diamond
Crossing the Pit
Completing the Mission
Laqueus Escape: Chapter IV
Riddle School 5
Bullet Force
Riddle School 3
Shell Shockers
House of Secrets 3D
Computer Office Escape
Madalin Stunt Cars 2
Stabfish.io
Storm The House 3
3 Pandas
Riddle School 2
Into the Core
Riddle School
Adam and Eve 5: Part 1
Adam and Eve: Sleepwalker
Adam and Eve 4
SpiderDoll
Elite Sniper
Adam and Eve: Zombies
Vex 5
Riddle Transfer
Paper Minecraft
Storm The House 2
Stickman Warriors Fatality
Betrayal.io
Forgotten Hill: Fall
Stickman Prison: Counter Assault
Forgotten Hill Disillusion: The Library
Backflip Dive 3D
Adam and Eve 7
Monkey GO Happy: Stage 164
Forward Assault Remix
Easy Joe
Vex 4
Moto X3M
Adam and Eve 8
Keep Out
Riddle School 4
Blue Lights #1
Monkey GO Happy: Stage 165
Laqueus Escape: Chapter I
WarCall.io
Stick RPG Complete
Amazing Crime Strange Stickman
Photo Escape
Crimson Room
Monkey GO Happy: Stage 163
Erebos
Laqueus Escape: Chapter III
Monkey GO Happy: Stage 461
Adam and Eve: Aliens
Laqueus Escape: Chapter II
Flak Boy 3
Monkey GO Happy: Stage 463
Minecraft Classic
Slither.io
Portal 2D