SpeelSpelletjes.nl

Fleeing the Complex icon

Fleeing the Complex

9.7 - 39723 stemmen
walkthrough
vlucht  -  muis  -  stick
» » Fleeing the Complex
Get Fleeing the Complex on the App Store Get Fleeing the Complex on the Play Store
Voeg Fleeing the Complex toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Fleeing the Complex Video Walkthrough
Fleeing the Complex

Fleeing the Complex Walkthrough

Fleeing the Complex is een mooi vlucht spel dat je kan spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel is ontwikkeld met Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Het spelletje is beschikbaar als een Flash spel en als een installeerbare game op je mobiele toestel (zowel iOS als Android). Het is al gespeeld door 2,370,647 mensen en heeft score 9.6 / 10 gekregen van 39417 mensen. Als je dit avontuur spel leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vlucht games zoals Kogama: Escape from Prison en Riddle Transfer!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Fleeing the Complex te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Fleeing the Complex te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl