Fleeing the Complex

164.409
beoordelingen
9,6
Fleeing the Complex is een fantastisch stick figure ontsnappingsspel. In het spel zit je gevangen in een kleine gevangeniscel. Je moet niet alleen uit je cel ontsnappen, maar ook uit de hele gevangenis! De gevangenis wordt bewaakt door een aantal sterke stick-soldaten. Je moet goede en snelle beslissingen maken om er levend uit te komen. Veel geluk met dit fantastische avontuurspel in de Henry Stickmin serie!

Achtergrond

Fleeing the Complex is gepubliceerd in 2015. Het is het 5e en voorlaatste spel in de Henry Stickmin reeks. Net zoals bij de vorige spellen (Breaking the Bank, Escaping the Prison, Stealing the Diamond en Infiltrating the Airship), is het doel de juiste paden, hulpmiddelen en beslissingen te kiezen terwijl je in of uit verschillende ruimtes probeert te breken om te ontsnappen - of problemen te veroorzaken. Het laatste spel in de reeks is Completing the Mission.

Het hele spel is gebaseerd op snel denken, strategie en beslissingen maken. Op je weg zul je hulp krijgen van de omgeving en zelfs oude of nieuwe vrienden. Elk vervolg is gebonden aan het vorige spel (bv. Escaping the Prison gebeurt vanwege Henry zijn criminele acties in Breaking the Bank). Niet elke keuze die je maakt zal tot een slecht einde leiden, maar sommige keuzes leiden naar "mislukkingen" vanaf het begin. In Breaking the Bank zal elke keuze een mislukking zijn. Dit is waarschijnlijk zo gedaan om Henry in zijn volgende avontuur te lokken waar hij uit een gevangenis moet ontsnappen. Het feit dat je niet echt kan voorspellen welke keuzes de meest logische zijn zorgt ervoor dat Fleeing the Complex even onvoorspelbaar zijn als de vorige spellen (uitgezonderd Breaking the Bank).

Geschiedenis van Henry Stickmin

Henry Stickmin's avonturen begonnen niet toen hij een bank probeerde te beroven. Hij verscheen eigenlijk voor het eerst toen PuffBallsUnited Crossing the Pit publiceerde. De graphics zijn zeer basic, maar de spelervaring is dezelfde - beslissingen en acties leiden ertoe dat je over de put geraakt of er net in valt. In de volgende jaren publiceerde PuffBallsUnited de vervolgen die we nu hebben. Het 6e spel zal binnenkort gepubliceerd worden, samen met de herwerkte versies van de vroegere hoofdstukken.

Walkthrough

Bediening

De bediening is simpel. Je krijgt een keuze op het scherm, daarna klik je op de optie, de actie of het hulpmiddel dat je wilt gebruiken.

Meer spellen in deze reeks

Escaping the Prison
Stealing the Diamond
Infiltrating the Airship
Crossing the Pit
Breaking the Bank
Minder Tonen
Breaking the Bank
Infiltrating the Airship
Escaping the Prison
Stealing the Diamond
Crossing the Pit
Completing the Mission
Vex 5
Bullet Force
Computer Office Escape
House of Secrets 3D
3 Pandas
Into the Core
Adam and Eve: Sleepwalker
Adam and Eve 4
Stabfish.io
Adam and Eve: Zombies
Tom and Jerry Mouse Maze
Elite Sniper
Adam and Eve 5: Part 1
WarCall.io
Vex 4
Madalin Stunt Cars 2
Adam and Eve 8
Shell Shockers
Forgotten Hill Disillusion: The Library
Adam and Eve 7
Forgotten Hill: Fall
Adam and Eve: Aliens
Stickman Prison: Counter Assault
Stickman Warriors Fatality
Amazing Strange Rope Police
Blue Lights #1
Vex 3
Backflip Dive 3D
Monkey GO Happy: Stage 163
Monkey GO Happy: Stage 165
Monkey GO Happy: Stage 164
Stickman Fighting 3D
Erebos
Blue Lights #3
Paper Minecraft
Monkey GO Happy: Stage 461
Photo Escape
Cristiano Ronaldo: Kick 'n' Run
Amigo Pancho
Stickman Simulator: Final Battle
Rope Help
Laqueus Escape: Chapter I
Blue Lights #5
Moto X3M
Cute Army: A Cat Story
Keep Out
Space Museum Escape
Chummy Chum Chums: Match
Monkey GO Happy: Stage 463
Amazing Crime Strange Stickman
Easy Joe World
Laqueus Escape: Chapter II
Laqueus Escape: Chapter III
Minecraft Classic
Creepy Granny Scream: Scary Freddy
Tap-Tap Shots
Derby Crash 4
Flak Boy 3