SpeelSpelletjes.nl

Flip Master icon

Flip Master

9.2 - 8405 stemmen
walkthrough
Facebook Share 3d  -  spring  -  upgrade  -  webgl

Flip Master is een zusterspel van het enorm populaire Flip Diving! Echter, in de plaats van van de kliffen in het water te duiken, spring je nu op een trampoline en probeer je een reeks verschillende salto's en trucks onder de knie te krijgen! Wat je ook doet, probeer deze geweldige stunts zeker niet thuis uit! Jij controleert het springen van jouw mannetje door te klikken op en het inhouden van de linkermuisknop - hoe langer je klikt, hoe meer salto's ze uitvoeren. Ook zal je mannetje, als je je muis beweegt terwijl je klikt, springen in die richting.

Je krijgt punten voor elke succesvolle sprong en elke salto die je voltooit - wees zeker dat je juist landt, anders is je beurt over! Met de punten die je verzamelt kan je nieuwe mannetjes kopen, en ook draaibeurten verdienen aan het rad van fortuin om nieuwe gebieden te ontgrendelen zoals de gym en het circus. De graphics zijn fantastisch en de combo's die je kan maken zien er geweldig uit! Kan jij een trampoline-expert worden?

Kenmerken

  • Zeer veel upgrade-opties
  • Goede inspreekacteur
  • Geweldige spelervaring

Platformen

Flip Master kan gespeeld worden op moderne browsers en op mobiel via Android en iOS.

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Motionvolt Games.

Bediening

Klik en houd je linkermuisknop in terwijl je in de lucht bent om je rotatie te versnellen.

Get Flip Master on the App Store Get Flip Master on the Play Store
IN DEZELFDE SERIE:    Flip Diving

 

Flip Master Video Walkthrough
Flip Master

Flip Master Walkthrough

Flip Master is een tof spring spel. Probeer het op deze website. Dit spelletje is al gespeeld door 417,677 mensen en heeft een score van 9.2 / 10 gekregen van 8348 mensen. Dit fun sport game wordt ondersteund door WebGL. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel niet alleen in je browser spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS GSMs en tablets. Als je Flip Master leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere spring games zoals Angry Gran Run: Miami en Vex 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)