Forge of Empires

1.357
beoordelingen
8,6
Forge of Empires is een episch online strategie spel. Bouw je eigen civilisatie en breng deze vooruit van de steentijd tot aan de moderne tijd. Dit spel is perfect voor iedereen die het leuk vindt om nieuwe terreinen te ontdekken, een wereldrijk op te bouwen, en als machtige heerser door de eeuwen heen te regeren. Op dit moment bevat het spel wel 18 verschillende tijdsperioden waaronder de steentijd, de middeleeuwen en de koloniale, industriële en moderne periode. Elke eeuw biedt weer nieuwe technologieën en gave nieuwe bouwwerken.

Forge of Empires is zonder twijfel al jarenlang één van de meest succesvolle browser strategie titels beschikbaar. De gameplay is meeslepend en je krijgt de kans om je stad precies zo te bouwen als jij wilt. Begin in de steentijd en maak je weg door de verschillende belangrijke tijdsperiodes in de geschiedenis. Gedurende elke eeuw moet je rekening houden met goederen en ruilhandel, en alle sectors één voor één opbouwen om je verder te ontwikkelen vanuit de steentijd.

Er zijn meerdere aspecten van het spel om in overweging te nemen - bouwwerken opzetten, nieuwe technologie onderzoeken, en de strijd met je vijanden aangaan. Binnen je stad kun je allerlei verschillende gebouwen creëren zoals huizen, militaire bases en onderzoekscentra. Wanneer je verder komt in het spel krijg je ook de kans om wereldwonderen zoals het Colosseum te bouwen.

Daarnaast moet je ook voorraden produceren om goederen te ontwikkelen - deze goederen kun je dan weer met andere spelers op de markt ruilen. Het ruilen met je buren geeft je een groot voordeel - het geeft je de kans om nieuwe technologieën eerder te onderzoeken waardoor je uiteindelijk nog sneller naar nieuwe tijdsperioden kunt ontwikkelen. Ruilen kost tijd en je voorraden zijn beperkt, dus denk goed na over je keuzes om je technologie op een zo tactisch mogelijke manier te ontwikkelen.

Het onderzoeken van nieuwe technologie geeft je de kans om je stad verder op te bouwen en te ontwikkelen. Je kunt Forge Points gebruiken om upgrades zoals het wiel, een smederij en onderwijs te kopen. Het laatste aspect van dit bouwspel is het opbouwen van een leger. Train verschillende eenheden zoals een infanterie en cavalerie, en gebruik ze om territoria te veroveren en de macht te grijpen.

Het gevechtssysteem zelf is ook interessant. Je kunt zelf kiezen met welke eenheden je wilt vechten en ze over het strijdveld bewegen volgens je eigen plan. Gebruik de dekking op het terrein tactisch voor extra bescherming. Wanneer je leger sterker wordt kun je provincies aanvallen en hier beloningen voor krijgen. Het is belangrijk om je provincies goed te controleren, hiervoor krijg je extra grondstoffen die je weer kunnen helpen om je rijk verder uit te breiden.

Voor meer informatie over dit fantastische spel kun je terecht op de Forge of Empires Fandom Wiki Pagina. Vind uit of jij jouw eigen bevolking uit de steentijd kan helpen, en creëer vandaag nog een bruisende metropool met een sterke krijgsmacht. Vergeet niet dat het gebruiken van onderhandeling of vechttechnieken volledig jouw keuze is - je kunt een genadeloze tiran zijn of juist volledig op handel vertrouwen. Nog één ding: je kunt de in-app aankopen uitschakelen en het spel volledig gratis spelen. Geld uitgeven geeft je een voordeel en zorgt ervoor dat je sneller door het spel kunt komen, maar het is niet verplicht.

Release datum

17 april 2012

Ontwikkelaar

Forge of Empires werd ontwikkeld door InnoGames. Je kunt ook nog een andere geweldige MMO game van dezelfde maker spelen: Elvenar.

Kenmerken

  • Een volledig uitgewerkt MMO spel
  • Je kunt je rijk door de eeuwen heen ontwikkelen
  • Het uiterlijk van de gebouwen verandert door de eeuwen heen
  • Quests om te voltooien
  • Speciale gebeurtenissen in de loop van het jaar

Platforms

  • Web browser
  • Android
  • iOS

Opmerking

Speel in volledig scherm voor nóg leukere gameplay.

Walkthrough

Instructies

  • Linkermuisknop voor interactie
  • Scroll met de muis om in- of uit te zoomen
Minder Tonen
Battle for the Galaxy
Goodgame Empire
Wargame 1942
Legends of Honor
Throne: Kingdom at War
Anocris
Tentlan
Islandoom
Conflict of Nations World War 3
Empire: World War 3 (Millennium Wars)
Bullet Force
Knights and Brides
Battle Pirates
Takeover
Wars of Worlds
Stickman Simulator: Final Battle
Lords of the Arena
Mafia Battle
Feudalism 3
Battle Simulator: Counter Stickman
Diamond Hunt 3
WW1 Battle Simulator
Goodgame Big Farm
Epic War
Eternal Fury
Klondike
Epic War 2
Air Wars 3
Dynamons World
Humans vs Undead
Let's Fish
Worlds Builder
Mini Royale 2 (.io)
War Simulator
Compact Conflict
Star Stable
Feudal Wars
Mars Tomorrow
Air Wars 2
Goodgame Big Farm New Harvest
Arcalona
Tank Battle: War Commander
Family Nest: Family Relics
Battle Simulator: Prison & Police
Tank Off 2
Stein (Stein.world)
Hotel Hideaway
Shakes and Fidget
Deck Adventurers: Chapter 1
Tzared
Settlers of Albion
Strike Tactics
Knights of Fortune
Tiny Rifles
Kart Wars
Battalion Commander
Charm Farm
Heroes of Myths
Stabfish.io
Tanko.io
Realm of the Mad God
Air Toons
Clash of Orcs
WarCall.io