SpeelSpelletjes.nl

Fox Simulator 3D

7,859 614 delen embed

Fox Simulator 3D is een ontzagwekkend simulatiespel waarin je de controle kunt nemen over een prachtige 3D vos! Het staat je vrij om naar eigen goeddunken door het eiland te zwerven en naar hartelust te verkennen. Je moet echter proberen om verschillende taken uit te voeren, voedsel te verzamelen en je kracht op te bouwen.

Je kunt taken doen voor boeren, jagen op wilde dieren voor voedsel en zelfs een vossenfamilie stichten! Vind een partner en bouw je eigen vossenfamilie. Je kunt je vossen aanpassen en hun uiterlijk veranderen; je kunt ook je statistieken zoals aanvalskracht en gezondheid verbeteren. Dit spel heeft een geweldige speelbaarheid en zal je urenlang vermaken - kun je een krachtige vos opbouwen en overleven op het eiland?

Platformen

  • Webbrowser
  • Android

Meer games in deze serie

Mobiele Apps

Get Fox Simulator 3D on the Play Store

Indeling

» » Fox Simulator 3D
Fox Simulator 3D Video Walkthrough
Fox Simulator 3D

Fox Simulator 3D Walkthrough

Fox Simulator 3D is een leuk sim spel dat je gratis kan spelen op deze site, direct in je browser. Het spel gebruikt WebGL technologie. Zo werkt het in moderne browsers! Fox Simulator 3D is al 640,375 keer gespeeld en werd door 8464 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Als je dit actie spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere sim games, bijvoorbeeld naar Crazy Moto Stunts en Tiger Simulator 3D!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)