SpeelSpelletjes.nl

Fox Simulator 3D

10,464 779 delen embed

Fox Simulator 3D is een ontzagwekkend simulatiespel waarin je de controle kunt nemen over een prachtige 3D vos! Het staat je vrij om naar eigen goeddunken door het eiland te zwerven en naar hartelust te verkennen. Je moet echter proberen om verschillende taken uit te voeren, voedsel te verzamelen en je kracht op te bouwen.
SHOW MORE

Je kunt taken doen voor boeren, jagen op wilde dieren voor voedsel en zelfs een vossenfamilie stichten! Vind een partner en bouw je eigen vossenfamilie. Je kunt je vossen aanpassen en hun uiterlijk veranderen; je kunt ook je statistieken zoals aanvalskracht en gezondheid verbeteren. Dit spel heeft een geweldige speelbaarheid en zal je urenlang vermaken - kun je een krachtige vos opbouwen en overleven op het eiland?

Platformen

  • Webbrowser
  • Android

Mobiele Apps

Get Fox Simulator 3D on the Play Store

Indeling

» » Fox Simulator 3D

Meer Informatie Over Fox Simulator 3D

Fox Simulator 3D is een verslavend sim spel dat je gratis kan uitproberen op deze site, direct in je browser. Het spel is gemaakt met WebGL. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Je kan dit spel niet alleen als een WebGL game spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android toestel. Je kan het spel in fullscreen spelen door de volledige scherm-modus aan te zetten. Fox Simulator 3D is ontwikkeld door CyberGoldfinch. Fox Simulator 3D is al 950,515 keer gespeeld en heeft score 9.3 op 10 gekregen van 11222 mensen. Als je dit actie spel top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere sim spelletjes en games zoals Horse Simulator 3D en Tiger Simulator 3D!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)