SpeelSpelletjes.nl

Freeway Fury 2

13,306 1,660 delen embed

Freeway Fury is terug met Freeway Fury 2! Nu met meer gekte op de weg dan ooit! Spring op en af tussen voertuigen om vooruit te komen op de snelweg, waarbij je nitro verdient bij elke gedurfde sprong, en scheur over de snelweg op topsnelheid! Auto's, trucks, semi's en zelfs tanks zijn jouw hulpmiddelen terwijl je over de snelweg scheurt en punten verdient met elke actie die je uitvoert. Bereik alle seven finish-lijnen voor een kans bij de grote baas!
UPDATE: Freeway Fury 3 is nu beschikbaar!
SHOW MORE

Indeling

» » » Freeway Fury 2

Meer Informatie Over Freeway Fury 2

Freeway Fury 2 is een verslavend autostrade spelletjes spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes. Het spel is al 807,960 keer gespeeld en werd door 14957 mensen beoordeeld met score 8.9 / 10. Dit fun race game is gemaakt met Flash. Zo werkt het in alle moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om Freeway Fury 2 te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere autostrade spelletjes en games zoals Driving Force en Freeway Fury 3!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Freeway Fury 2 te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Freeway Fury 2.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Freeway Fury 2 te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl