SpeelSpelletjes.nl

Freeway Fury 3

16,605 1,930 delen embed

De politie staat op de uitkijk voor een voortvluchtige die over auto's springt. Hoe doet hij het? Waarom doet hij het? Sprong hij net echt uit een vliegtuig? Hij schakelde echter wel de aliens uit. Dat is natuurlijk wel goed. De aliens gingen ons allemaal vermoorden, dus ze moeten een lesje leren. In Freeway Fury 3 scheur je opnieuw over de snelweg terwijl je van auto naar auto springt. Laat de tijd je niet vangen!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Freeway Fury 3 is ontwikkeld door SeriusGames.

Mobiele Apps

Get Freeway Fury 3 on the App Store

Indeling

» » » Freeway Fury 3

Meer Informatie Over Freeway Fury 3

Freeway Fury 3 is een leuk autostrade spel. Probeer het op deze site. Freeway Fury 3 is ontwikkeld met Flash. Zo kan je het spelen in moderne browsers! Dit spel is al 1,421,541 keer gespeeld en werd door 18527 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere autostrade games en games zoals Driving Force 2 en Driving Force!

SHOW LESS

Bediening

How to play Freeway Fury 3

Druk op linker- en rechterpijltje om te sturen. Houd 2 in om op het dak van een auto te geraken, laat Z los om terug in de auto te kunnen. Verdien nitro door stunts uit te voeren en druk op pijltje omhoog om deze te gebruiken.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Freeway Fury 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Freeway Fury 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl