SpeelSpelletjes.nl

Girls Photoshopping Dressup

2,273 230 delen

Girls Photo Shopping Dress up is een leuk en schattig mode-spel waarin je twee meisjes moet helpen bij het realiseren van hun model-dromen. Je moet een reeks taken voltooien van het model-agentschap en verschillende outfits kiezen om aan de vereiste stijl te voldoen. Voor elke taak en fotoshoot die je voltooit krijg je geld dat je kan gebruiken om nieuwe outfits en haarstijlen te kopen.
SHOW MORE

Elk meisje heeft een reeks verschillende taken en stijlen. Je kan hun topje en broek, haarstijl, accessoires en juwelen kiezen en ze zelfs in een spectaculair balgewaad kleden. Voordat je door kan gaan naar de volgende uitdaging moet je de vorige voltooien, dus wees geduldig en spendeer niet al je geld in één keer!

Indeling

» » Girls Photoshopping Dressup

Meer Informatie Over Girls Photoshopping Dressup

Girls Photoshopping Dressup is een mooi aankleed spel dat je zonder kosten kan uitproberen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel wordt ondersteund door HTML5 technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het is al gespeeld door 100,594 mensen en werd door 2473 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Als je Girls Photoshopping Dressup leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere aankleed games en games zoals Dress Up to the Top! en Princess Circus Getaway!

SHOW LESS

Bediening

How to play Girls Photoshopping Dressup

Gebruik je muis om een outfit te kiezen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)