SpeelSpelletjes.nl

Girls Photoshopping Dressup

3,129 317 delen

Girls Photo Shopping Dress up is een leuk en schattig mode-spel waarin je twee meisjes moet helpen bij het realiseren van hun model-dromen. Je moet een reeks taken voltooien van het model-agentschap en verschillende outfits kiezen om aan de vereiste stijl te voldoen. Voor elke taak en fotoshoot die je voltooit krijg je geld dat je kan gebruiken om nieuwe outfits en haarstijlen te kopen.
SHOW MORE

Elk meisje heeft een reeks verschillende taken en stijlen. Je kan hun topje en broek, haarstijl, accessoires en juwelen kiezen en ze zelfs in een spectaculair balgewaad kleden. Voordat je door kan gaan naar de volgende uitdaging moet je de vorige voltooien, dus wees geduldig en spendeer niet al je geld in één keer!

Indeling

» » Girls Photoshopping Dressup

Meer Informatie Over Girls Photoshopping Dressup

Girls Photoshopping Dressup is een leuk aankleed spelletjes spel dat je kan spelen op deze site. Het spel is gemaakt met HTML5 technologie. Zo kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan Girls Photoshopping Dressup in full-screen zetten. Het is al gespeeld door 126,061 mensen en heeft score 9.1 / 10 gekregen van 3406 mensen. Vond je het leuk om Girls Photoshopping Dressup te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere aankleed spelletjes en games zoals Instagirls Dress Up en Anna and Elsa Halloween Night!

SHOW LESS

Bediening

How to play Girls Photoshopping Dressup

Gebruik je muis om een outfit te kiezen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)