SpeelSpelletjes.nl

Give Up, Robot

1,664 196 delen embed

Maak je klaar om op een psychedelische reis te gaan met de disco dans robot. Je moet springen, je vastgrijpen, en swingen om door de 50 niveau’s te geraken. Geef het niet op, Robot!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Give Up Robot is ontwikkeld door Matt Thorson, die later Towerfall heeft gemaakt.

Publicatie

Dit videospel is gepubliceerd in 2010.

Indeling

» » Give Up, Robot

Meer Informatie Over Give Up, Robot

Give Up, Robot is een verslavend platform spel dat je gratis kan spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Give Up, Robot is al 369,641 keer gespeeld en heeft een rating van 9.0 / 10 gekregen van 1859 mensen. Dit superleuke behendigheid game is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Als je dit behendigheid spel top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Fireboy and Watergirl in the Forest Temple en Crazy Roll 3D!

SHOW LESS

Bediening

How to play Give Up, Robot

Gebruik rechter-en linkerpijltjestoets om te bewegen. Duw op X om te springen. Duw op A om te grijpen en daarna de omhoog- of omlaagtoets om aan te passen en de linker- en rechterpijltjestoets om te swingen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Give Up, Robot te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Give Up, Robot te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl