SpeelSpelletjes.nl

Goalkeeper Premier

2,606 448 delen embed

Indeling

» » » Goalkeeper Premier

Meer Informatie Over Goalkeeper Premier

Goalkeeper Premier is een leuk keeper spel dat je kan spelen op deze website. Goalkeeper Premier is al gespeeld door 202,047 mensen en werd door 3049 mensen beoordeeld met score 8.5 op 10. Dit verslavende sport game is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het in moderne browsers, zonder downloads! Als je dit sport spel leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere keeper games en games zoals Freekick 3D en Soccer Heads: Champions League 2016-2017!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Goalkeeper Premier te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Goalkeeper Premier te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl