SpeelSpelletjes.nl

Goodgame Big Farm icon

Goodgame Big Farm

8.6 - 3006 stemmen
walkthrough

Goodgame Big Farm is een geweldig boerderij management spel - beheer je ranch en word een succesvolle veeboer! Je hebt een kleine boerderij en moet zorgen voor de dagelijkse gang van zaken om succesvol te worden. Je moet gewassen zoals maïs, tarwe, wortelen en aardappelen planten en oogsten voor geld! Je moet de gewassen handmatig planten en oogsten, dus blijf controleren wanneer ze klaar zijn om te verzamelen.

Je kunt ook een verscheidenheid aan boerderijgebouwen creëren zoals een windmolen, kipcoup en een silo. Bovendien kan je het geld dat je genereert gebruiken om je boerderijgebouw te upgraden en ook mooie decoraties zoals fonteinen en planten te creëren. Om extra contant geld te genereren, kun je je producten ook op de markt verkopen - als je een artikel niet nodig hebt, kun je het verkopen om winst te maken! Dit spel biedt een enorme hoeveelheid plezier en de opties zorgen voor een groot spelgemak. Probeer ook zeker 'the wonderful Legends of Honor'.

Kenmerken

  • Geavanceerde functies voor landbouwbeheer
  • Plant een breed scala aan gewassen en zaden
  • Boerderijgebouwen maken en decoraties bouwen
  • Volledig scherm

Ontwikkelaar

Goodgame Big Farm is ontwikkeld door GoodGame Studios (Altigi) - dit ontwikkelingsteam heeft andere titels geproduceerd, zoals Legends of Honor en Goodgame Empire.

Besturing

Links klikken om te interageren met objecten en menu-items

» Goodgame Big Farm
IN DEZELFDE SERIE:    Legends of Honor  -  Goodgame Poker  -  Goodgame Mafia  -  Goodgame Empire

 

Goodgame Big Farm Video Walkthrough
Goodgame Big Farm

Goodgame Big Farm Walkthrough

Goodgame Big Farm is een leuk avontuur spel dat je zonder kosten kan spelen op deze website, direct in je browser. Goodgame Big Farm is gemaakt met Flash. Zo kan je het spelen in alle moderne browsers! Goodgame Big Farm is al gespeeld door 381,206 mensen en werd door 2909 mensen beoordeeld met score 8.6 op 10. Als je Goodgame Big Farm leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere avontuur games zoals Goodgame Empire en Legends of Honor!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)