Goodgame Big Farm New Harvest

3.540
beoordelingen
8,7

Goodgame Big Farm New Harvest is een leuk landbouwspel en het vervolg op de originele Goodgame Big Farm. In deze nieuwere editie heb je de taak om een nieuwe boerderij te beheren! Word een natuurtalent en verander je boerderij in een succesvolle nieuwe onderneming.

Goodgame Big Farm New Harvest

Leef het goede leven op een bescheiden nieuwe boerderij in New Harvest. Bouw je boerderij vanaf de grond op, maak het aantrekkelijk om je arbeiders te plezieren en produceer vers vee en gewassen om aan de gemeenschap te verkopen!

Landbouw is leuk en therapeutisch, maar het is ook zakelijk. Breid je boerderij uit en verhoog je niveau voor meer geavanceerde gebouwen en meer functies. Scoor nieuwe contracten en houd ze vervuld met een gestage stroom verse goederen. Na verloop van tijd zul je een natuurpersoon worden, en je landbouwbedrijf zal van bescheiden naar een verfijnd boerenimperium gaan.

Bedrijf

Landbouwgoederen zorgen ervoor dat u een consistente cashflow behoudt, die je vervolgens kunt gebruiken om uw boerderij te upgraden. Na realistische productiecycli moet je doorgaan met het oogsten van producten, zodat je contracten kunt nakomen en meer geld kunt verdienen voor upgrades.

Je kunt kippen, koeien en varkens grootbrengen en vervolgens de volgende producten over de hele wereld verkopen. Realistische productiecycli betekenen dat je verschillende tijden moet wachten, afhankelijk van de goederen die je produceert, maar je hoeft niet te wachten. Je kunt bijvoorbeeld werken aan de ontwikkeling van je boerderij terwijl je op eieren wacht, en deze vervolgens gebruiken om heerlijke taarten te maken!

Gebouw

In Big Farm New Harvest is er een groot aantal gebouwen die je kunt gebruiken om je mogelijkheden te vergroten en te upgraden voor een geheel nieuwe look en betere functies. Elk niveau verbetert de structuur van een gebouw om de groei van je boerderij aan te duiden! Sommige gebouwen bevatten windmolens, kippenhokken en een silo. Bovendien kun je het geld dat je genereert gebruiken om prachtige decoraties zoals fonteinen en planten rond uw boerderij te maken om je werknemers aan het lachen te houden!

Gemeenschap

Doe mee met wekelijkse speurtochten en uitdagingen die worden aangeboden door dorpelingen. Organiseer festivals, los mysteries op en neem het op tegen andere boeren. Goodgame heeft een bloeiende community van meer dan 35 miljoen gamers over de hele wereld. Je kunt communiceren en samenwerken met andere boeren en de wekelijkse updates van nieuwe inhoud bespreken!

Kenmerken

  • Zorg voor vee en verbouw gewassen
  • Verkoop verse producten op de markt door contracten na te komen
  • Bouw en breid je boerderij uit, en upgrade vervolgens structuren voor betere functies
  • Word lid van een actieve community van gamers met regelmatige evenementen en updates!

Publicatiedatum

Maart 2019

Ontwikkelaar

Goodgame Studios maken Big Farm New Harvest. Ze ontwikkelen ook een reeks andere populaire online games, waaronder Goodgame Empire en Empire: World War 3.

Platformen

  • webbrowser
  • Android (Big Farm: Mobile Harvest)

Walkthrough

Instructies

Gebruik de linkermuisknop voor interactie met een object of knop.
Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie