SpeelSpelletjes.nl

Goodgame Empire

5,596 831 delen embed

GoodGame Empire is een MMO spel van GoodGame Studios, die we al kennen van grote hits zoals Big Farm, Legends of Honor, en GoodGame Mafia. Het is een real-time strategie-spel waarin je een hele stad en leger moet opbouwen, en moet vechten met andere spelers om krachtiger te worden. Veel plezier met het bouwen van je rijk!
SHOW MORE

Publicatiedatum en Ontvangst

Het spel is officieel gepubliceerd in september 2011. Het werd zeer goed ontvangen ontving een European Games Award in de categorie best browser game in 2012.

Ontwikkelaar

Goodgame Empire is ontwikkeld door GoodGameStudios, een Duitse MMO-spelontwikkelaar.

Platformen

Browser (Flash), iOS, Android, en Amazon Apps

Mobiele Apps

Get Goodgame Empire on the App Store Get Goodgame Empire on the Play Store

Indeling

» » » Goodgame Empire

Meer Informatie Over Goodgame Empire

Goodgame Empire is een tof mmo spelletjes spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl. Dit spelletje is al 1,348,830 keer gespeeld en heeft een rating van 8.7 op 10 gekregen van 6426 mensen. Goodgame Empire is ontwikkeld door Goodgame Studios. Het spel wordt ondersteund door HTML5. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers! Je kan het in full-screen spelen. Je kan Goodgame Empire niet alleen op je computer spelen, maar er is ook een Goodgame Empire app voor je Android en iOS mobiele toestellen. Als je dit spel leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere mmo spelletjes en games zoals Empire: World War 3 (Millennium Wars) en Lords of the Arena!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)