SpeelSpelletjes.nl

Goodgame Empire

4,758 730 delen embed

GoodGame Empire is een MMO spel van GoodGame Studios, die we al kennen van grote hits zoals Big Farm, Legends of Honor, en GoodGame Mafia. Het is een real-time strategie-spel waarin je een hele stad en leger moet opbouwen, en moet vechten met andere spelers om krachtiger te worden. Veel plezier met het bouwen van je rijk!
SHOW MORE

Publicatiedatum en Ontvangst

Het spel is officieel gepubliceerd in september 2011. Het werd zeer goed ontvangen ontving een European Games Award in de categorie best browser game in 2012.

Ontwikkelaar

Goodgame Empire is ontwikkeld door GoodGameStudios, een Duitse MMO-spelontwikkelaar.

Platformen

Browser (Flash), iOS, Android, en Amazon Apps

Mobiele Apps

Get Goodgame Empire on the App Store Get Goodgame Empire on the Play Store

Indeling

» » » Goodgame Empire

Meer Informatie Over Goodgame Empire

Goodgame Empire is een leuk mmo spel. Speel het nu op deze site, direct in je browser. Het spel is al 1,159,811 keer gespeeld en heeft een score van 8.7 / 10 gekregen van 5465 mensen. Dit amusante actie game is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spel is beschikbaar als een Flash spel en als een installeerbare game op je mobiele toestel (zowel iOS als Android). Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere mmo games en games zoals Royal Story en Battle for the Galaxy!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)