SpeelSpelletjes.nl

Happy Wheels

Happy Wheels is een bloederig en vermakelijk actiespel waarin je jezelf door talloze verschillende levels moet werken met meer dan tien unieke personages. Zo kun je Happy Wheels bijvoorbeeld spelen als een man in een rolstoel, iemand op een pogo stick, of zelf een vader-zoon duo op een fiets! Race je weg naar de finish door uitdagende en vooral ook gevaarlijke obstakels die vrijwel zeker zullen eindigen in missende lichaamsdelen! Veel plezier!
SHOW MORE

Op SpeelSpelletjes kun je de Happy Wheels demo gratis spelen, je hoeft niet eens in te loggen. Happy Wheels is een HTML5 spel, en net als altijd hoef je niks te downloaden om het te kunnen spelen!

Deel je eigen Happy Wheels levels

Duik in de level ontwerper en breng je ideeën tot leven. Je kunt je zelfgemaakte ontwerpen zelfs delen zodat iedereen jouw levels kan uitproberen!

Platforms

Happy Wheels is online beschikbaar in je browser, en als een iOS app.

Originele releasedatum

Juni 2010

Ontwikkelaar

Dit spel werd ontworpen door Total Jerkface / Fancy Force LLC. De vormgeving werd gedaan door Jim Bonacci.

Tips & Tricks

  • Met zoveel personages om uit te kiezen spreekt het voor zich dat ze niet allemaal even goed zijn in elke omgeving. Je zit niet te wachten op een pogo stick als je snelheid nodig hebt, en een motor is niet ideaal wanneer je zoekt naar precisie. Kies dus altijd het beste personage voor het level.
  • Blijf niet hangen in dezelfde tactiek wanneer die niet blijkt te werken. Als pure snelheid niet het gehoopte effect heeft, probeer dan juist te vertragen op belangrijke momenten in plaats van telkens hetzelfde te blijven doen.

Tips & Tricks video

Happy Wheels gedeblokkeerd

Je kunt hier een gedeblokkeerde versie van Happy Wheels vinden.

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Total Jerkface / Fancy Force LLC.

Mobiele Apps

Get Happy Wheels on the App Store

Indeling

» » Happy Wheels

Meer Informatie Over Happy Wheels

Happy Wheels is een verslavend bloederige spelletjes spel dat je gratis kan spelen op deze site, direct in je browser. Happy Wheels wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Het spel is beschikbaar als een Flash spel en als een app op je mobiele toestellen (iOS). Je kan het in full-screen spelen met 1 simpele klik. Total Jerkface heeft Happy Wheels gemaakt. Dit spelletje is al 3,878,313 keer gespeeld en werd door 50648 mensen beoordeeld met score 8.9 / 10. Als je Happy Wheels top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere bloederige spelletjes en games zoals Mutilate a Doll 2 en Crocodile Simulator Beach Hunt!

SHOW LESS

Instructies

How to play Happy Wheels
  • Pijltjestoetsen om te bewegen
  • Spatiebalk om te schieten of springen
  • Ctrl of Shift voor secundaire acties

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Happy Wheels te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Happy Wheels te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl