SpeelSpelletjes.nl

Happy Wheels icon

Happy Wheels

8.7 - 30350 stemmen
walkthrough
Facebook Share bloederige  -  fysica  -  platform  -  stunt  -  wtf

Happy Wheels is een bloederig en entertainend actiespel waarbij je je door een overvloed aan verschillende niveau's moet worstelen met meer dan een dozijn unieke karakters! Speel als een rolstoel man, een pogostick-springer, een fietsduo bestaand uit vader en zoon en race je een weg doorheen uitdagende en meestal gevaarlijke hindernissenparcours dat hoogstwaarschijnlijk zal eindigen met ontbrekende lichaamsdelen!

Deel jouw Happy Wheels niveau's

Duik in de niveau-aanpasser en breng je eigen ontwerpen tot leven en deel ze zodat iedereen jouw niveau kan ervaren!

Platformen

Happy Wheels is online beschikbaar in jouw browser, en heeft een iOS app.

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Total Jerkface / Fancy Force LLC.

Get Happy Wheels on the App Store
Voeg Happy Wheels toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Happy Wheels Video Walkthrough
Happy Wheels

Happy Wheels Walkthrough

Happy Wheels is een verslavend bloederige spel dat je gratis kan spelen op deze site, direct in je browser. Happy Wheels gebruikt Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Dit spelletje is al gespeeld door 1,249,156 mensen en werd door 30240 mensen beoordeeld met score 8.7 / 10. Vond je het leuk om Happy Wheels te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere bloederige games, bijvoorbeeld naar Zombocalypse en The Spear Stickman!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Happy Wheels te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Happy Wheels te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl