SpeelSpelletjes.nl

Happy Wheels

Happy Wheels is een bloederig en entertainend actiespel waarbij je je door een overvloed aan verschillende niveau's moet worstelen met meer dan een dozijn unieke karakters! Speel als een rolstoel man, een pogostick-springer, een fietsduo bestaand uit vader en zoon en race je een weg doorheen uitdagende en meestal gevaarlijke hindernissenparcours dat hoogstwaarschijnlijk zal eindigen met ontbrekende lichaamsdelen!
SHOW MORE

Deel jouw Happy Wheels niveau's

Duik in de niveau-aanpasser en breng je eigen ontwerpen tot leven en deel ze zodat iedereen jouw niveau kan ervaren!

Platformen

Happy Wheels is online beschikbaar in jouw browser, en heeft een iOS app.

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Total Jerkface / Fancy Force LLC.

Mobiele Apps

Get Happy Wheels on the App Store

Indeling

» » Happy Wheels

Meer Informatie Over Happy Wheels

Happy Wheels is een verslavend bloederige spel dat je gratis kan spelen op deze site, direct in je browser. Happy Wheels gebruikt Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Dit spelletje is al gespeeld door 3,535,872 mensen en werd door 48587 mensen beoordeeld met score 8.8 / 10. Vond je het leuk om Happy Wheels te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere bloederige games en games zoals Zombie Hunters Online en Gunblood!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Happy Wheels te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Happy Wheels te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl