Heroic Battle
Heroic Battle is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Heroic Battle

Heroic Battle

Heroic Battle is niet zoals een ander browser spel - dit fantastisch spel combineert elementen van een passief spel met strategie en RTS kenmerken. Je controleert een kasteel en het is aan jou om een leger te bouwen en te trainen om de hordes monsters te verslaan die je proberen te vernietigen. Je kan een voetsoldaat, een boogschutter, een magiër en een celest maken - elke troep heeft een wapen dat geüpgraded kan worden. Je kan ook de gezondheid van je troepen verhogen zodat ze meer schade kunnen verdragen.

Je troepen zullen automatisch uitrukken en aanvallen, maar je kan ook op de aanvallende eenheden en hun basis klikken - dit versnelt het proces en jouw vooruitgang. Dit spel is zeer leuk en als je een pauze wilt kan je het gewoon laten open staan en je mannetjes zullen blijven aanvallen! De RTS en MMO elementen van Heroic Battle zijn echt leuk en zullen je uren entertainment opleveren.

Ontwikkelaar

Heroic Battle is ontwikkeld door Nerdy Orc Studio en hier op Speelspelletjes.nl gepubliceerd.

Tip

Je kan zo veel monsters als je wilt doden om terugkomend goud en diamanten te verdienen voordat je het kasteel vernietigt.

Bediening

Linkermuisknop om verschillende acties uit te voeren.

Walkthrough Video

Indeling

Heroic Battle
Heroic Battle is een mooi strijd spel dat je gratis kan spelen op deze website, in je browser. Het spel wordt ondersteund door Unity WebGL. Op die manier werkt het in moderne browsers , zonder installaties! Je kan dit spel in fullscreen spelen met 1 simpele klik. Nerdy Orc heeft Heroic Battle gemaakt. Heroic Battle is al gespeeld door 286,338 mensen en heeft score 9.0 / 10 gekregen van 3061 mensen. Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere strijd spelletjes en games zoals 12 MiniBattles en MiniGiants.io!