SpeelSpelletjes.nl

Heroic Battle

1,240 134 delen embed

Heroic Battle is niet zoals een ander browser spel - dit fantastisch spel combineert elementen van een passief spel met strategie en RTS kenmerken. Je controleert een kasteel en het is aan jou om een leger te bouwen en te trainen om de hordes monsters te verslaan die je proberen te vernietigen. Je kan een voetsoldaat, een boogschutter, een magiër en een celest maken - elke troep heeft een wapen dat geüpgraded kan worden. Je kan ook de gezondheid van je troepen verhogen zodat ze meer schade kunnen verdragen.
SHOW MORE

Je troepen zullen automatisch uitrukken en aanvallen, maar je kan ook op de aanvallende eenheden en hun basis klikken - dit versnelt het proces en jouw vooruitgang. Dit spel is zeer leuk en als je een pauze wilt kan je het gewoon laten open staan en je mannetjes zullen blijven aanvallen! De RTS en MMO elementen van Heroic Battle zijn echt leuk en zullen je uren entertainment opleveren.

Ontwikkelaar

Heroic Battle is ontwikkeld door Nerdy Orc Studio en hier op Speelspelletjes.nl gepubliceerd.

Tip

Je kan zo veel monsters als je wilt doden om terugkomend goud en diamanten te verdienen voordat je het kasteel vernietigt.

Indeling

» Heroic Battle

Meer Informatie Over Heroic Battle

Heroic Battle is een tof klik spel dat je kan uitproberen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Dit verslavende klik game gebruikt WebGL. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Je kan Heroic Battle in full-screen zetten. Het spel is ontwikkeld door Nerdy Orc. Het spel is al gespeeld door 179,873 mensen en heeft een rating van 9.0 / 10 gekregen van 1372 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere klik spelletjes en games zoals Bullet Force en Grow Defense!

SHOW LESS

Bediening

How to play Heroic Battle

Linkermuisknop om verschillende acties uit te voeren.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)