SpeelSpelletjes.nl

I Saw Her Standing There

1,955 202 delen embed

...maar toen bleek dat ze een zombie was. Als je houdt van I Saw Her Standing There, speel dat zeker ook de vervolgen: I Saw Her Too With Lasers, en I Saw Her Standing Across the World.

Meer games in deze serie

Indeling

» » I Saw Her Standing There
I Saw Her Standing There Video Walkthrough
I Saw Her Standing There

I Saw Her Standing There Walkthrough

I Saw Her Standing There is een tof platform spel. Probeer het op deze website, direct in je browser. Het spel is al 171,400 keer gespeeld en werd door 2155 mensen beoordeeld met score 9.1 op 10. Dit amusante avontuur game gebruikt Flash. Zo werkt het in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om I Saw Her Standing There te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere platform games zoals Rocking Sky Trip en Jet Rush!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om I Saw Her Standing There te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om I Saw Her Standing There te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl