SpeelSpelletjes.nl

Idle Chopper

171 44 delen embed

Idle Chopper is een prachtig spel met alles over het hakken van bomen! Dit is een fantastisch stationair spel dat je kan spelen op je gemak - je kan je computer te verlaten en terug te komen naar het spel wanneer je wilt! Je hebt de controle over een eenvoudige houthakker en het is jouw taak is om zo veel mogelijk bomen te hakken. Je kan alle bomen hakken die je wilt en je moet erop klikken om ze te kappen.


SHOW MORE

Als je bomen hakt verdien je contant geld - je kunt dit geld gebruiken om upgrades te kopen om uw houthakker en zijn snijvermogen te verbeteren. Op bepaalde intervallen zal een hardere eindbaasboom verschijnen, die er langer over doet om te kappen. Dit spel is progressief en elke upgrade die u bereikt zal de prijs van de volgende verhogen. Kunt u de ultieme houthakker worden?

Release datum

mei 2018

Ontwikkelaar

Luts91 ontwikkelde dit spel.

Eigenschappen

- Word houthakker en zwaai met je bijl - Vrij verkeer en snijvermogen - Diverse upgrades - Uitbreidbare kaartformaat - Aankoopbare helpers - Statistieken

Platform

Dit spel is een webbrowser spel.

Indeling

» » Idle Chopper

Meer Informatie Over Idle Chopper

Idle Chopper is een mooi idle spel. Je kan het spelen op deze website, direct in je browser. Dit leuke klik game is gemaakt met HTML5 technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Je kan het spel in full-screen zetten. Luts91 heeft dit spel gemaakt. Dit spel is al 93,773 keer gespeeld en werd door 215 mensen beoordeeld met score 8.0 / 10. Vond je het leuk om Idle Chopper te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere idle spelletjes en games zoals Doge Miner 2 en Enchanted Heroes!

SHOW LESS

Besturing

How to play Idle Chopper

Gebruik de linker muisknop om te lopen, een boom te hakken en om een upgrade te kopen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)