SpeelSpelletjes.nl

Idle Chopper

145 35 delen embed

Idle Chopper is een prachtig spel met alles over het hakken van bomen! Dit is een fantastisch stationair spel dat je kan spelen op je gemak - je kan je computer te verlaten en terug te komen naar het spel wanneer je wilt! Je hebt de controle over een eenvoudige houthakker en het is jouw taak is om zo veel mogelijk bomen te hakken. Je kan alle bomen hakken die je wilt en je moet erop klikken om ze te kappen.


SHOW MORE

Als je bomen hakt verdien je contant geld - je kunt dit geld gebruiken om upgrades te kopen om uw houthakker en zijn snijvermogen te verbeteren. Op bepaalde intervallen zal een hardere eindbaasboom verschijnen, die er langer over doet om te kappen. Dit spel is progressief en elke upgrade die u bereikt zal de prijs van de volgende verhogen. Kunt u de ultieme houthakker worden?

Release datum

mei 2018

Ontwikkelaar

Luts91 ontwikkelde dit spel.

Eigenschappen

- Word houthakker en zwaai met je bijl - Vrij verkeer en snijvermogen - Diverse upgrades - Uitbreidbare kaartformaat - Aankoopbare helpers - Statistieken

Platform

Dit spel is een webbrowser spel.

Indeling

» » Idle Chopper

Meer Informatie Over Idle Chopper

Idle Chopper is een mooi idle spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dit superleuke klik game is gemaakt met HTML5 technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers! Idle Chopper is al 76,347 keer gespeeld en werd door 179 mensen beoordeeld met score 8.1 / 10. Als je dit spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere idle games en games zoals Doge Miner 2 en Diamond Hunt Online!

SHOW LESS

Besturing

How to play Idle Chopper

Gebruik de linker muisknop om te lopen, een boom te hakken en om een upgrade te kopen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)