Idle Zoo

1.044
beoordelingen
9,1

Idle Zoo is een inactief klikspel waarin je een oude dierentuin in zijn oude glorie herstelt! Breng een reeks nieuwe dieren binnen, verhoog de normen en upgrade de verblijven om een populaire en succesvolle dierentuinmagnaat te bouwen!

Hoe te spelen

Nieuwe behuizingen bouwen

Je kunt geen dierentuin hebben zonder schattige dieren. Beginnend met een pinguïnverblijf, kun je snel meer geld verdienen en investeren in nieuwe dieren zoals zebra's, gazellen, flamingo's, krokodillen en meer. Om ervoor te zorgen dat je genoeg verdient om de meer exotische dieren te betalen, moet je blijven upgraden wat je momenteel hebt, en klikken!

Upgrade je inactieve dierentuin

U kunt behuizingen upgraden naar nieuwe mijlpalen, die een grote omzetstijging en een aantrekkelijkere behuizing opleveren.

Je kunt de dierentuin ook in het algemeen upgraden, met verschillende beschikbare opties. Doe onderzoek, voeg baby's toe, plaats advertenties, verbeter de omstandigheden en verhoog de algehele capaciteit en logistiek van uw bedrijf om meer inkomsten per minuut toe te voegen. U kunt dit allemaal doen door op de ingang van de dierentuin te klikken.

Tips om geld te verdienen

Je wordt elke minuut beloond met geld tegen het tarief dat linksboven is ingesteld. U kunt echter veel meer verdienen door:

  • Elke 5 minuten aan het geluksrad draaien
  • Snel overal in het park klikken
  • Het spel verlaten en terugkeren voor inactieve inkomsten

Meer spellen zoals deze

Bekijk onze idle en klik games voor nog veel meer van deze verslavende titels! Populaire inactieve spellen zijn onder andere: Idle Mining Empire en Road Crash.

Kenmerken

  • Word een succesvolle dierentuinmagnaat
  • Breng verschillende dieren naar je dierentuin
  • Upgrade en verbeter je dierentuin
  • Verdien geld met verschillende bonussen

Publicatiedatum

juni 2021

Ontwikkelaar

Idle Zoo is gemaakt door Inlogic Software.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Linkermuisknop

Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie