SpeelSpelletjes.nl

Immense Army

1,348 115 delen embed

Je doel in Immense Army is een enorm, onstopbaar leger te bouwen. Je doet dit door gebouwen te kopen, die je automatisch soldaten laat rekruteren (elke second). Je kan de kazernes upgraden om meer zwaardvechters te krijgen. Je kan ook de soldaten upgraden! Als je klaar bent, kan je ten strijde trekken. Je eenheden vallen automatisch aan, maar je kan ook klikken om extra schade toe te brengen. Je kan de tactieken van je aanvallen aanpassen om agressiever of net minder agressief te zijn. Je kan ook een rooftactiek kiezen om meer vijanden voor je mijn te vangen.
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Immense Army is ontwikkeld door Deqaf Studio, die ook smash hits zoals Strikeforce Kitty hebben ontwikkeld.

Indeling

» Immense Army

Meer Informatie Over Immense Army

Immense Army is een verslavend klik spel. Speel het nu op deze website. Het is al gespeeld door 263,356 mensen en heeft een score van 9.2 op 10 gekregen van 1453 mensen. Immense Army gebruikt Flash. Op die manier draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Als je Immense Army leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere klik games en games zoals Krunker.io en Frozen Islands New Horizons!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Immense Army te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Immense Army te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl