SpeelSpelletjes.nl

Infiltrating the Airship

36,333 1,897 delen embed

Kan jij wijze keuzes maken en de stickman in dit spel helpen zijn doelen te bereiken? Ralph de stickman probeer te infiltreren in een gigantisch luchtschip om de slechterik Henry te vangen. Je moet je intelligentie gebruiken om hem de juiste keuze te helpen nemen en er zo voor te zorgen dat het hem lukt.
SHOW MORE

Infiltrating the Airship zet de serie van populaire spellen van Puffballs United voort in dit genre (andere titels zijn o.a. Breaking the Bank, Fleeing the Complex en Escaping the Prison) en geeft je een nieuw scenario om je hoofd over te breken.

In elke fase van het spel krijg je een selectie van opties die direct veranderen hoe stickman door het verhaal vooruitgaat; zal hij het luchtschip infiltreren met een blok c4? Misschien zal hij het proberen met een pot zuur, of klopt hij simpelweg eens op het luik? Elke keuze zal oftewel uitmonden in een mislukking, oftewel in een voortgang naar de volgende fase, met een grote dosis humor en grappige scènes. Vrees niet als je de foute keuze maakt; elke fase kan opnieuw worden gespeeld, of je kan heel de missie herstarten vanaf het begin.

Als je zoekt naar een spel met plezier, humor en een mentale uitdaging, probeer dan eens Infiltrating the Airship!

Kenmerken

  • Spelervaring gebaseerd op keuzes
  • Vol humor en verstand
  • Een resem aan verschillende eindes en mogelijke uitkomsten

Platform

Infiltrating the Airship is een browser-spel en vereist de Adobe Flash player plugin om te werken.

Ontwikkelaar

Gecreëerd door Puffballs United, deze ontwikkelaar heeft een serie van verslavende stick spellen gepubliceerd zoals Breaking the Bank, Steeling the Diamond en Crossing the Pit. Als je fan bent van Infiltrating The Airship, probeer dan zeker ook Fleeing The Complex, een even geweldig spel van dezelfde makers!

Mobiele Apps

Get Infiltrating the Airship on the App Store Get Infiltrating the Airship on the Play Store

Indeling

» » Infiltrating the Airship

Meer Informatie Over Infiltrating the Airship

Infiltrating the Airship is een mooi vlucht spel dat je kan spelen op deze site, direct in je browser. Infiltrating the Airship wordt ondersteund door Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Het spelletje is beschikbaar als een Flash spel en als een mobiele app. Het spel is al gespeeld door 2,781,691 mensen en werd door 38135 mensen beoordeeld met score 9.5 / 10. Als je Infiltrating the Airship top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlucht games en games zoals Prison Lyfe en House of Secrets 3D!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Infiltrating the Airship te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Infiltrating the Airship te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl