SpeelSpelletjes.nl

Infiltrating the Airship

39,025 1,974 delen embed

Kun jij de juiste keuzes maken en de stickman in dit spel helpen om zijn doelen te bereiken? Ralph de stickman probeert een gigantisch luchtschip te infiltreren om de slechte Henry gevangen te nemen. Je zult je intelligentie nodig hebben om hem te helpen om het juiste plan van aanpak te vinden, en zijn missie succesvol te voltooien.
SHOW MORE

Infiltrating the Airship is deel van de populaire serie games van Puffballs United binnen ditzelfde genre, en geeft je weer een helemaal nieuw scenario om je in vast te bijten. Andere titels zijn onder andere Breaking the Bank, Fleeing the Complex en Escaping the Prison.

In elke fase van dit spel krijg je meerdere opties voorgelegd om uit te kiezen, en jouw beslissing heeft direct invloed op hoe Ralph zichzelf door het verhaal voortbeweegt. Zal hij het luchtschip infiltreren met behulp van een blok c4? Misschien kiest hij juist wel voor een pot zuur, of om simpelweg op het luik te kloppen? Elke keuze kan resulteren in een mislukking of een vooruitgang naar de volgende fase, en daarnaast ontbreekt een goede dosis aan humor en grappige tussenfilmpjes ook zeker niet. Als je de verkeerde keuze maakt, maak je geen zorgen; elke fase kan opnieuw gespeeld worden, of je kunt zelf kiezen om de hele missie opnieuw te beginnen.

Als je op zoek bent naar een goede combinatie van plezier, humor, en een mentale uitdaging, geef Infiltrating the Airship dan zeker een kans!

Kenmerken

  • Keuze-gebaseerde gameplay
  • Bomvol humor en gevatte grappen
  • Een hele verzameling aan verschillende eindes en mogelijke uitkomsten

Platform

Infiltrating the Airship is een spel wat je in je browser speelt, en je hebt de Adobe Flash Player plugin nodig om het te kunnen spelen.

Ontwikkelaar

Dit spel werd ontwikkeld door Puffballs United, die nog veel meer gave stick games op hun naam hebben staan, zoals Breaking the Bank, Steeling the Diamond en Crossing the Pit. Als je Infiltrating the Airship leuk vind, probeer dan zeker ook eens Fleeing the Complex, een net zo geniaal spel van dezelfde makers!"

Mobiele Apps

Get Infiltrating the Airship on the App Store Get Infiltrating the Airship on the Play Store

Indeling

» » Infiltrating the Airship

Meer Informatie Over Infiltrating the Airship

Infiltrating the Airship is een mooi vlucht spelletjes spel dat je kan spelen op deze site, direct in je browser. Infiltrating the Airship wordt ondersteund door Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Het spelletje is beschikbaar als een Flash spel en als een mobiele app. Het spel is al gespeeld door 3,010,286 mensen en werd door 40754 mensen beoordeeld met score 9.5 / 10. Als je Infiltrating the Airship top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlucht spelletjes en games zoals Easy Joe World en The Secret of Tetrapylae!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Infiltrating the Airship te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Infiltrating the Airship.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Infiltrating the Airship te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl