SpeelSpelletjes.nl

Insane Car Crash Burnout

416 67 delen embed

Insane Car Crash Burnout is een car crashing game met geweldige graphics, crashes en vernietigende effecten. In dit spel is het jouw taak om zo veel mogelijk auto's te crashen en geld te verdienen. Dit spel bevat heel wat auto's om te rijden en veel andere spullen om te laten neerstorten, zoals een vat, olietanker, bus, taxi, Prado, etc. Dit is een zeer klassiek spel. Het heeft 7 verbazingwekkende niveaus met zeer mooie en realistische effecten. Als je houdt van het veroorzaken van vernietiging, dan is dit een spel voor jou!


SHOW MORE

Release datum

mei 2018

Ontwikkelaar

DeWise Studios maakte dit krankzinnige spel.

Eigenschappen

- 3D-auto rijden spel over crashen - 4 geweldige auto's om mee te rijden - Coole graphics met realistische uiterlijken - Verschillende te voltooien opdrachten in elk niveau

Platform

Webbrowser

Indeling

» » Insane Car Crash Burnout

Meer Informatie Over Insane Car Crash Burnout

Insane Car Crash Burnout is een mooi auto spelletjes spel dat je gratis kan uitproberen op deze website. Het spel is gemaakt met HTML5 technologie. Zo werkt het in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan het in full-screen spelen met 1 simpele klik. DeWise Studios heeft dit spel gemaakt. Insane Car Crash Burnout is al 60,613 keer gespeeld en heeft een score van 8.6 op 10 gekregen van 458 mensen. Als je Insane Car Crash Burnout leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere auto spelletjes en games zoals SCAR en 4x4 Offroader!

SHOW LESS

Besturing

How to play Insane Car Crash Burnout

- WASD- of pijltjestoetsen om te rijden - Spatiebalk om handrem te gebruiken

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)