SpeelSpelletjes.nl

Insane Car Crash Burnout

228 41 delen embed

Insane Car Crash Burnout is een car crashing game met geweldige graphics, crashes en vernietigende effecten. In dit spel is het jouw taak om zo veel mogelijk auto's te crashen en geld te verdienen. Dit spel bevat heel wat auto's om te rijden en veel andere spullen om te laten neerstorten, zoals een vat, olietanker, bus, taxi, Prado, etc. Dit is een zeer klassiek spel. Het heeft 7 verbazingwekkende niveaus met zeer mooie en realistische effecten. Als je houdt van het veroorzaken van vernietiging, dan is dit een spel voor jou!


SHOW MORE

Release datum

mei 2018

Ontwikkelaar

DeWise Studios maakte dit krankzinnige spel.

Eigenschappen

- 3D-auto rijden spel over crashen - 4 geweldige auto's om mee te rijden - Coole graphics met realistische uiterlijken - Verschillende te voltooien opdrachten in elk niveau

Platform

Webbrowser

Indeling

» » Insane Car Crash Burnout

Meer Informatie Over Insane Car Crash Burnout

Insane Car Crash Burnout is een leuk auto spel dat je kan spelen op deze site. Het spel is ontwikkeld met Flash. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het is al gespeeld door 41,153 mensen en werd door 224 mensen beoordeeld met score 8.4 op 10. Als je Insane Car Crash Burnout top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere auto games en games zoals 3D Car Simulator en Grand Action Simulator: New York Car Gang!

SHOW LESS

Besturing

How to play Insane Car Crash Burnout

- WASD- of pijltjestoetsen om te rijden - Spatiebalk om handrem te gebruiken

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)