SpeelSpelletjes.nl

Javelin Fighting

7,048 413 delen embed

Javelin Fighting is een leuk 1op1 spel, je bent uitgenodigd om deel te nemen aan de nationale speerwerpcompetitie waarin je de concurrentie moet zien te verslaan. Gebruik de linker muisknop en beweeg je muis om de speer te richten en je werpkracht te verhogen, laat dan de muisknop los om te schieten.


SHOW MORE

Je moet proberen de tegenstander, die op een voetstuk aan de overkant van het speelveld staat, te raken. Elke speler heeft een gezondheidsbar en je moet ze meerdere malen zien te elimineren - headshots doen meer schade! Probeer zo snel mogelijk te schieten en snel te richten - je kunt zelf maar een paar shots maken, dus je moet snel werken met je speer!

Release datum

De eerste release is april 2017. Javelin Fighting werd verbeterd in maart 2018 en kan uitsluitend op CrazyGames gespeeld worden.

Eigenschappen

  • Stickman speer gooien op een hoge toren
  • Je kunt een headshot doen
  • Mooie geluidseffecten
  • Gezondheids power-up die jij en de tegenstander kunnen krijgen

Platform

Dit spel is een webbrowser spel. We hebben ook de Android-versie.

Ontwikkelaar

Javelin Fighting is ontwikkeld door Alexandr Lushpigan.

Mobiele Apps

Get Javelin Fighting on the Play Store

Indeling

» » Javelin Fighting

Meer Informatie Over Javelin Fighting

Javelin Fighting is een verslavend stick spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site, in je browser. Het spel is gemaakt met WebGL technologie. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spelletje is beschikbaar in je browser en als een Android game. Een van de vele voordelen van het spelen van het spel op Speel Spelletjes is dat je gemakkelijk in full-screen kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Het spel is ontwikkeld door Alexandr Lushpigan. Javelin Fighting is al 907,308 keer gespeeld en heeft een rating van 9.4 op 10 gekregen van 7403 mensen. Als je dit schiet spel leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere stick spelletjes en games zoals Draw a Stickman 2 en Amazing Crime Strange Stickman!

SHOW LESS

Besturing

How to play Javelin Fighting

Sleep de linker muisknop om te richten en de kracht aan te passen, laat los om te schieten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)