SpeelSpelletjes.nl

Jelly Truck

Rij met je Jelly Truck over alle obstakels om elk level te voltooien. Kan jij alle 20 levels voltooien?
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Jelly Truck is een spel van GameTornado, die ook smash hits zoals de Rex spellen hebben gemaakt (bv. Miami Rex), het side-scrolling autorij-spel Death Chase, en veel andere.

Indeling

» » » Jelly Truck

Meer Informatie Over Jelly Truck

Jelly Truck is een mooi vrachtwagen spel dat je kan uitproberen op deze site, in je browser. Jelly Truck is al 246,632 keer gespeeld en heeft een score van 8.8 op 10 gekregen van 5036 mensen. Jelly Truck is ontwikkeld met Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Als je dit race spel leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vrachtwagen games en games zoals Pizza Trucks Jigsaw en Free Rally 2!

SHOW LESS

Instructies

How to play Jelly Truck

Pijltjestoetsen om te rijden. Het doel van het spel is de eindlijn halen!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Jelly Truck te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Jelly Truck te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl