Jet Rush
Jet Rush is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Jet Rush

Jet Rush

Jet Rush is een fantastisch platform spel met prachtige arcade stijl gameplay. Je bestuurt een hightech straalvliegtuig en je moet het door een reeks uitdagende koersen en obstakels loodsen. De bedieningselementen zijn eenvoudig - met behulp van de pijltjestoetsen A/D of Links/Rechts kun je de beweging van jouw jet regelen. De gameplay is echter allesbehalve eenvoudig! De snelheid van het vliegtuig is hoog en je moet hard werken om de obstakels te vermijden en elk niveau te veroveren.

Je zal te maken krijgen met bewegende platforms, smalle hoeken en een reeks wendingen - je moet snel reageren en de controle over jet behouden om niet te crashen. Naarmate je vordert doorheen de levels verzamel je munten - je kunt deze munten gebruiken om nieuwe jet modellen en upgrades te kopen! Als je van deze titel geniet, probeer dan Tunnel Rush, dat een vergelijkbare adrenaline ervaring biedt.

Release datum

februari 2018

Ontwikkelaar

Faramel Games maakten Jet Rush.

Eigenschappen

  • Snel spel in een jet
  • Een andere uitdaging als je een bepaalde afstand aflegt
  • Inbare credits die kunnen worden gebruikt om nieuwe vliegtuigen en voorwerpen te kopen
  • Je kunt jouw grootste record zien

Platform

Dit spel is een webbrowser spel.

Besturing

Gebruik AD of links/rechts pijl om te sturen.

Walkthrough Video

Indeling

Jet Rush
Jet Rush is een tof ontwijk spel. Speel het nu op deze website, direct in je browser. Jet Rush wordt ondersteund door Unity WebGL technologie. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers , zonder downloads! Een van de vele voordelen van het spelen van Jet Rush op SpeelSpelletjes is dat je gemakkelijk in fullscreen kan spelen, en zo ten volle van het spel kan genieten. Het spel is al 1,602,159 keer gespeeld en werd door 12958 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere ontwijk spelletjes en games zoals Talking Tom Gold Run en Crazy Roll 3D!