Jewels Blitz 4

619
beoordelingen
7,9
Jewels Blitz 4 is een match-3-game met een oud stamthema! Combineer drie of meer dezelfde edelstenen om ze van het level te verwijderen. Gebruik boosters om epische Jewel Blitz-combo's te maken en de beloningen van kisten en meer te oogsten! Leun achterover en geniet van de tribale panfluitmelodieën.

Spelinstructies

Basics

Verwissel de positie van je juwelen om ze in één glanzende horizontale of verticale rij van drie of meer uit te lijnen. Dit verwijderd alle overeenkomende items, waardoor er ruimte overblijft voor meer kostbare edelstenen om in het spel te vallen. Als je vier of meer juwelen combineert, worden ze gecombineerd om een explosieve zegel te creëren, die je kunt gebruiken om hele rijen op te blazen tijdens je volgende match.

Boosters

In Jewels Blitz 4 kun je boosters tactisch gebruiken om grote hoeveelheden edelstenen tegelijk te verwijderen. Deze speciale bonussen zijn geweldig om uw doelen te bereiken voordat al uw bewegingen op zijn! Koop ze met gouden munten. Naast booster-edelstenen zijn er verschillende bommen en super-edelstenen die worden gemaakt door bepaalde edelstenen te combineren.

Meer games zoals deze

Blader door onze Jewel-spellen voor meer spellen zoals Jewels Blitz 4. Je vindt de vorige titel, Jewels Blitz 3 daar. Als de glitter en glamour van sieraden je niet beïnvloeden, heb je misschien liever een match-3-game met natuurlijke thema's zoals Forest Match of Garden Tales 2.

Kenmerken

  • Glanzende, kleurrijke juwelen om te mixen en matchen
  • Diverse doelstellingen om te voltooien waar je een sterbeoordeling voor krijgt
  • Maak het bord leeg met epische effecten met behulp van super edelstenen en bommen
  • Vooruitgang door een oeroud pad van mysterie dat bij elkaar past

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Controls

Sleep of klik op de linkermuisknop om de tegels te verplaatsen.

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie