SpeelSpelletjes.nl

Kill the Plumber

770 180 delen embed

Mobiele Apps

Get Kill the Plumber on the App Store Get Kill the Plumber on the Play Store

Indeling

» » Kill the Plumber

Meer Informatie Over Kill the Plumber

Kill the Plumber is een verslavend platform spelletjes spel. Je kan het spelen op deze site, in je browser. Kill the Plumber gebruikt Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in de meeste moderne browsers! Het spelletje is beschikbaar in je browser en als een mobiele app. Keybol heeft Kill the Plumber gemaakt. Het spel is al 126,125 keer gespeeld en werd door 942 mensen beoordeeld met score 8.1 / 10. Vond je het leuk om Kill the Plumber te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Jet Rush en Money Movers 2!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Kill the Plumber te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Kill the Plumber.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Kill the Plumber te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl