SpeelSpelletjes.nl

Kill the Plumber

701 162 delen embed

Mobiele Apps

Get Kill the Plumber on the App Store Get Kill the Plumber on the Play Store

Indeling

» » Kill the Plumber

Meer Informatie Over Kill the Plumber

Kill the Plumber is een mooi platform spel. Speel het nu op deze website, in je browser. Kill the Plumber is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spelletje is beschikbaar als een Flash spel en als een mobiele app. Dit spel is al gespeeld door 113,416 mensen en heeft een rating van 8.1 / 10 gekregen van 863 mensen. Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere platform games en games zoals Short Ride en circloO 2!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Kill the Plumber te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Kill the Plumber te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl