Kingdom Rush Frontiers

4.066
beoordelingen
9,2
Het vervolg op de smash hit Kingdom Rush is eindelijk gearriveerd. Meer torens en vijanden, een verbeterde versie van de reeds geweldige gameplay en nu ook met nog meer helden! Merk op: dit spel kan even duren om te laden. Dit toren verdedigen spel vereist strategie, vaardigheid en sluwheid - je moet een verscheidenheid aan verdediging gebruiken om je koninkrijk veilig te houden en de naderende vijanden te vernietigen.

Je bent de verdediger van Linirea en je moet de oeroude vestiging van Hammerhold verdedigen tegen de naderende slechte troepen. Tijdens de gevechten kom je tegenover golven vijanden te staan en moet je een defensie bouwen om ze te verwoesten. Je hebt een reeks torens ter beschikking zoals een toren met boogschieters, een toren met magiërs en een kazerne. Bovendien heb je een reeks vaardigheden zoals de mogelijkheid om versterking te roepen. Je kan ook helden naar het slagveld roepen die je over de map kunt sturen en kunt laten vechten in zware situaties.

Met de munten die je verdient in elk gevecht kan je upgrades voor je torens en voor je helden kopen zoals het verhogen van hun aanvalskracht en gezondheidspunten. Dit spel is zeer leuk om te spelen en de muziek, graphics en gameplay zijn fantastisch! Verdedig vandaag het Koninkrijk!

Ontwikkelaar

Kingdom Rush Frontiers is ontwikkeld door Ironhide Studios.

Walkthrough

Meer spellen in deze reeks

Kingdom Rush
Minder Tonen