SpeelSpelletjes.nl

Learn to Fly Idle

2,926 318 delen embed

Learn to Fly Idle is een passief spel geïnspireerd door Learn to Fly en Learn to Fly 2 dat je sneeuwballen laat afvuren om ijzige dingen te vernietigen. Gebruik je muis om de sneeuwballen te richten en af te vuren met je kanon. Upgrade veel verschillende dingen (zoals kracht, bereik, snelheid van automatisch vuren, en maximum schoten) met het geld dat je verdient. Veel plezier met deze passieve versie van Learn to Fly!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Learn to Fly Idle is ontwikkeld door Light Bringer Games.

Publicatiedatum

Maart 2014

Indeling

» » Learn to Fly Idle

Meer Informatie Over Learn to Fly Idle

Learn to Fly Idle is een tof idle spelletjes spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het is al gespeeld door 319,414 mensen en heeft een score van 9.0 / 10 gekregen van 3244 mensen. Dit mooie klik game wordt ondersteund door Flash technologie. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers! Als je Learn to Fly Idle leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere idle spelletjes en games zoals Doge Miner en Doge Miner 2!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Learn to Fly Idle te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Learn to Fly Idle te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl