SpeelSpelletjes.nl

Lethal Race

In Lethal Race moet je eindigen bij de eerste 3 om geld te verdienen dat je kan uitgeven aan upgrades. Verdien nitro door stunts zoals achterwaartse salto's uit te voeren. Veel plezier!
SHOW MORE

Indeling

» » Lethal Race

Meer Informatie Over Lethal Race

Lethal Race is een leuk auto spel dat je gratis kan spelen op deze website. Lethal Race is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Dit spelletje is al 165,993 keer gespeeld en werd door 2639 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Als je dit spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere auto games en games zoals Wheely 8 en Madalin Cars Multiplayer!

SHOW LESS

Bediening

How to play Lethal Race

Gebruik de pijltjestoetsen om te rijden, X om je raket te gebruiken, en spatie om omhoog of omlaag te springen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Lethal Race te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Lethal Race te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl