SpeelSpelletjes.nl

Line Rider

Indeling

» Line Rider

Meer Informatie Over Line Rider

Line Rider is een mooi arcade spel dat je gratis kan spelen op deze site, in je browser. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers! Dit spelletje is al gespeeld door 10,884 mensen en werd door 199 mensen beoordeeld met score 7.6 op 10. Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere arcade games en games zoals Line Rider 2 en Krunker.io!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Line Rider te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Line Rider te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl