SpeelSpelletjes.nl

Linebacker Alley icon

Linebacker Alley

9.4 - 4519 stemmen
walkthrough

Linebacker Alley is een fantastisch American Football spelletje. Raap de bal op en vermijd alle tackelende spelers. Gebruik A,S, en D voor speciale bewegingen, die geüpgraded kunnen worden wanneer je succesvol niveau's uitspeelt. Je begint als een beginner en moet je naar boven werken in de ranking om een football professional te worden! Je start bij niveau 1, en elke keer dat je een niveau voltooit, ontgrendel je het volgende.

De bediening is simpel en het spel wordt moeilijker en moeilijker. Je hebt een gelimiteerd aantal speciale bewegingen die je terug kan kopen terwijl je speelt. Er is een draaibeweging, een sprong en een snelheidsboost. Gebruik ze goed en alleen wanneer het echt nodig is! Je kan ook blokkers kopen om te helpen bij het tackelen van de tegenstanders om je een veilig pad naar het touchdown-gebied te geven. Word jij een pro footballer en vermijd je alle tackels?

Eigenschappen

  • Drie verschillende moeilijkheidsgraden
  • Leuke en snelle spelervaring
  • Upgrades voor je mannetje en speciale bewegingen

Ontwikkelaar

Linebacker Alley werd ontwikkeld door GlowMonkey.

Platformen

Dit spel is beschikbaar als webbrowser-spel en als een iOS app.

Bediening

  • Pijltjestoetsen om je mannetje te besturen
  • ASD-toetsen om speciale bewegingen te gebruiken
Get Linebacker Alley on the App Store
Voeg Linebacker Alley toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Linebacker Alley Video Walkthrough
Linebacker Alley

Linebacker Alley Walkthrough

Linebacker Alley is een leuk american football spel dat je kan spelen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Het is al 479,228 keer gespeeld en heeft score 9.4 op 10 gekregen van 4485 mensen. Linebacker Alley wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Als je Linebacker Alley top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere american football games, bijvoorbeeld naar Return Man en 4th and Goal 2014!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Linebacker Alley te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Linebacker Alley te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl