SpeelSpelletjes.nl

Linebacker Alley 2

2,975 226 delen embed

Mobiele Apps

Get Linebacker Alley 2 on the App Store

Indeling

» » Linebacker Alley 2
Linebacker Alley 2 Video Walkthrough
Linebacker Alley 2

Linebacker Alley 2 Walkthrough

Linebacker Alley 2 is een leuk american football spel. Je kan het spelen op deze website. Het spel is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Dit spelletje is al 334,699 keer gespeeld en werd door 3201 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere american football games, bijvoorbeeld naar 4th and Goal 2012 en Return Man 3!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Linebacker Alley 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Linebacker Alley 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl