SpeelSpelletjes.nl

Little Farm Clicker

514 96 delen embed

Little Farm Clicker is een leuk passief spel waarin je je eigen boerderij moet bouwen en een reeks gewassen en vee moet onderhouden. Je grootvader heeft je zijn boerderij nagelaten en je moet verhuizen vanuit de grote stad om een succesvolle boer te worden! Je begint met een enkel stuk land en moet tarwe verbouwen om een inkomen te vergaren en daarna je boerderij uitbreiden om nieuwe en opwindende gewassen en dieren te kunnen onderhouden.
SHOW MORE

Je gewassen genereren automatisch geld, maar je moet klikken om de munten te verzamelen, op vaste tijdstippen - hoe hoger de waarde van de gewassen en de dieren, hoe hoger de tijd om het te verzamelen. Tarwe bijvoorbeeld kost maar een paar seconden om munten te verzamelen, terwijl het voor koeien veel langer duurt. Je kan upgrades kopen in de winkel, zoals het automatiseren van het verzamelen van gewassen, en willekeurige dozen met beloningen. Bovendien kan je nevenmissies doet om beloningen te verdienen en doelstellingen te ontgrendelen. Kan jij alle 9 stukken land vrijspelen en een succesvolle boerderij creëren om je grootvader te eren?

Kenmerken

  • Simpele en leuke gameplay
  • Een heleboel upgrades
  • Leuke animaties
  • Geschikt voor kinderen

Indeling

» » Little Farm Clicker

Meer Informatie Over Little Farm Clicker

Little Farm Clicker is een leuk landbouw spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen op SpeelSpelletjes.nl. Het spel is gemaakt met HTML5 technologie. Zo werkt het in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel in fullscreen spelen door de volledige scherm-modus aan te zetten. Dit spelletje is al gespeeld door 82,522 mensen en heeft score 8.4 / 10 gekregen van 598 mensen. Als je Little Farm Clicker leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere landbouw spelletjes en games zoals Farmerz en Charm Farm!

SHOW LESS

Bediening

How to play Little Farm Clicker

Klik met linkermuisknop of sleep met linkermuisknop om te oogsten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)