SpeelSpelletjes.nl

Mad Truck Challenge

3,850 770 delen embed

Indeling

» » Mad Truck Challenge

Meer Informatie Over Mad Truck Challenge

Mad Truck Challenge is een verslavend auto spelletjes spel. Probeer het op SpeelSpelletjes.nl. Dit spelletje is al gespeeld door 168,326 mensen en heeft een rating van 8.3 op 10 gekregen van 4613 mensen. Dit amusante race game is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het in moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om Mad Truck Challenge te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere auto spelletjes en games zoals Russian Car Driver ZIL 130 en Wheely 8!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mad Truck Challenge te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mad Truck Challenge te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl