SpeelSpelletjes.nl

Mad Trucker

Indeling

» » Mad Trucker

Meer Informatie Over Mad Trucker

Mad Trucker is een mooi auto spel dat je kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Dit fun race game gebruikt Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers! Dit spelletje is al gespeeld door 90,962 mensen en werd door 1217 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Vond je het leuk om Mad Trucker te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere auto games en games zoals Madalin Stunt Cars 2 en Scrap Metal 3: Infernal Trap!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mad Trucker te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mad Trucker te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl