SpeelSpelletjes.nl

Mad Trucker 3

1,135 271 delen embed

Indeling

» » » Mad Trucker 3

Meer Informatie Over Mad Trucker 3

Mad Trucker 3 is een leuk autostrade spel. Speel het nu op deze site, direct in je browser. Dit leuke race game wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Mad Trucker 3 is al 65,805 keer gespeeld en werd door 1404 mensen beoordeeld met score 8.1 op 10. Als je dit spel top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere autostrade games en games zoals Freeway Fury 3 en Highway Racer!

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mad Trucker 3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mad Trucker 3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl