Mahjong Classic

16.290
beoordelingen
8,0

Test je logica en talent om verbindingen te leggen in het klassieke Mahjong spel. Mahjong Classic geeft je de mogelijkheid om dit legendarische en iconische bordspel in je webbrowser te spelen! Dit is één van de favoriete bordspellen allertijden, en je kunt er uren plezier aan beleven terwijl je probeert je highscore te verbeteren. Het concept van het spel is simpel: je moet paren van dezelfde tegels in het spel maken om alle tegels van het speelveld weg te krijgen.

Dit klinkt misschien makkelijk, maar je zult logisch te werk moeten gaan en de tegels van bovenaf naar beneden weg moeten spelen. De tegels zijn versierd met prachtige Chinese symbolen en iconen, en het design van deze browser versie is simpelweg schitterend. Probeer zo snel mogelijk alle tegels weg te spelen, en kom erachter wat de snelste tijd is die jij kunt behalen!

De achtergrond van het spel ziet er fantastisch uit, en ook de tegels zijn mooi authentiek. Deze browser versie geeft spelers de kans om van het spel te genieten met prachtige details. Daarnaast is het mechanisme van het spel makkelijk onder de knie te krijgen - gebruik de muis om de verschillende tegels aan te klikken en te combineren.

Als je vast komt te zitten kun je ook om een hint vragen - hiermee krijg je de volgende mogelijke zetten te zien. Ook is het mogelijk om je laatste zet ongedaan te maken. Dit betekent niet dat je vals kunt spelen, maar deze optie en de hints kunnen bijzonder goed van pas komen als je geen mogelijke zetten meer kunt vinden.

In totaal moet je proberen om 144 tegels verspreid over 5 verschillende lagen de baas te worden. Je denkt misschien wel dat dit hartstikke simpel is, maar het is een ware uitdaging en je zult je hersens goed moeten laten kraken om de beste zetten uit te vogelen. Probeer vandaag nog om Mahjong Classic te overmeesteren, en kom er zelf achter hoe snel jij de puzzel kunt oplossen.

Releasedatum

April 2018

Kenmerken

  • Een klassiek Mahjong spel om te spelen
  • 144 tegels in 5 lagen
  • Groene achtergrond met een bamboeprint
  • Je kunt zetten ongedaan maken en gebruik maken van hints

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Instructies

Gebruik de linkermuisknop om een tegel te selecteren.

Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie