Mahjong Connect

6.094
beoordelingen
6,6

Mahjong Connect is een gratis puzzelspel voor het matchen van tegels. Het is ideaal als je wat solo-gametijd of een mentaal boeiende uitdaging wilt. Verbind eenvoudig paren naast elkaar en aan de buitenrand van het bord voordat de tijd om is! De game staat ook bekend als MahJongCon.

Hoe Mahjong Connect te spelen

Om een Mahjong Connect-bord te voltooien, moet je alle tegels verwijderen. Je kunt tegels verwijderen door paren te spotten en erop te klikken, naast of langs de buitenranden van het bord. Je moet dit doen voordat de timer onderaan afloopt.

Als je ergens vastzit, kun je een van je vijf beschikbare hints gebruiken om je in de goede richting te wijzen. Er zijn in totaal 12 moeilijkheidsgraden om door te spelen.

Over Mahjong Connect

Mahjong Connect is een solitaire-spel, wat betekent dat het bedoeld is om solo te spelen. Mahjong solitaire is totaal anders dan het traditionele Chinese Mahjong-spel, maar gebruikt dezelfde traditionele tegelafbeeldingen. Er zijn veel variaties op Mahjong solitaire, sommige bevatten schudtegels en andere bevatten "jokertekens", die speciale functies bieden buiten het reguliere spel.

Meer Mahjong-spellen

Mahjong is een uitstekend spel om je patroonherkenning en logische vaardigheden uit te dagen. Er zijn ook andere variaties, bekijk enkele van deze Mahjong-spellen:

Mahjong Classic - klassieke Mahjong met een top-down view en met kleurrijke beelden.

Onet Connect Classic - verbind Mahjong eenvoudig met schattige personages in plaats van traditionele stukken.

Mahjong Dark Dimensions - Mahjong op een 3D-kubus.

Publicatiedatum

Mahjong Connect werd in eerste instantie uitgebracht als een Flash-game in mei 2009. De HTML5-versie is beschikbaar sinds april 2017.

Ontwikkelaar

De Flash-versie is gemaakt door Front Network. De HTML5-versie is ontwikkeld door Azerion.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om tegels te kiezen

Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie