Masked Forces Crazy Mode
Masked Forces Crazy Mode is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Masked Forces Crazy Mode

Masked Forces Crazy Mode

Masked Forces Crazy Mode is een andere verbazingwekkende titel uit de prachtige masked forces first person shooter-serie. In deze game kun je zowel deelnemen aan de singleplayer- als aan de multiplayerspelmodi. In de singleplayer kun je een reeks uitdagende missies uitvoeren en je schietvaardigheden gebruiken tegen een reeks AI-gecontroleerde tegenstanders.

Of als je liever tegen andere spelers vecht, waarom zou je dan niet in de actievolle multiplayerspelstand springen? In deze modus kun je deelnemen aan een verscheidenheid van team deathmatch games en proberen de meeste kills te verzamelen! Gebruik een prachtig scala aan wapens, waaronder jachtgeweren, machinegeweren en granaatwerpers. De graphics blijven fantastisch en de nieuwe spelmodi zijn een hoop plezier dus pak je wapen vandaag nog op!

Release datum

mei 2018

Ontwikkelaar

FreezeNova ontwikkelde Masked Forces Crazy Mode.

Eigenschappen

  • Een andere versie van het beroemde 3D first-person
  • shooterspel, Masked Forces
  • Leuke PvP-gameplay
  • Uitdagende missies voor één speler te voltooien
  • 9 kaarten om te spelen
  • 3 spelmodi
  • Nieuwe functies om de snelheid te verdubbelen, springen en bepantsering
  • Aanpasbaar karakter met verschillende wapens en wapenrusting

Platform

Dit spel is een webbrowser spel.

Besturing

- WASD of pijltjestoetsen om te bewegen - Linker klik om te schieten - Klik met de rechtermuisknop om te richten - R te herladen - Muis wiel om door wapens te bladeren - F Kies wapen - Tab om menu te openen

Walkthrough Video

Indeling

FPS
»
Masked Forces Crazy Mode
Masked Forces Crazy Mode is een leuk fps spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes. Masked Forces Crazy Mode wordt ondersteund door Unity WebGL. Op die manier werkt het in de meeste moderne browsers , zonder downloads! Je kan het in full-screen zetten. FreezeNova heeft dit spel gemaakt. Dit spel is al gespeeld door 1,419,551 mensen en werd door 12649 mensen beoordeeld met score 9.1 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere fps spelletjes en games zoals Krunker.io en Hunter and Props!