SpeelSpelletjes.nl

Mighty Knight 2

23,808 1,613 delen embed

In Mighty Knight 2 zit de wereld alweer vol met vijanden. Nodig een computer of vrienden uit om jou te helpen in het gevecht tegen de slechteriken. Gebruik upgrades om sterker te worden en de gevechten te winnen...
SHOW MORE

Ontwikkelaar

De ontwikkelaar van Mighty Knight 2 is Firebeast Studio, die ook the original Mighty Knight gemaakt hebben, net zoals Zombo Buster en Zombo Buster Rising.

Indeling

» » Mighty Knight 2

Meer Informatie Over Mighty Knight 2

Mighty Knight 2 is een leuk vecht spel. Je kan het spelen op deze website. Het spel is gemaakt met Flash. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Dit spelletje is al 1,664,666 keer gespeeld en werd door 25416 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Vond je het leuk om Mighty Knight 2 te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vecht spelletjes en games zoals Grand Action Simulator: New York Car Gang en Goons.io!

SHOW LESS

Bediening

How to play Mighty Knight 2

Gebruik de pijltjestoetsen, WASD (voor Qwerty toetsenborden), of ZQSD (voor Azerty toetsenborden) om te bewegen. Gebruik J om aan te vallen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mighty Knight 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mighty Knight 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl