SpeelSpelletjes.nl

Mine Blocks


SHOW MORE

Mineblocks – Laat je verbeelding los met dit plezierige bouwspel

Mineblocks is eigenlijk een open wereld spel dat je toelaat je creatieve vaardigheden te testen en je verbeelding te gebruiken om bijna alles wat je wilt te creëren! Dit browser spel eert het immens populaire Minecraft en gebruikt elementen van de spelervaring. Hoewel je het spel misschien start met de intentie om het voor een half uur te spelen, kan het zijn dat je 5 uur later beseft dat de tijd voorbij gevlogen is!

Dit spel heeft zowel overlevings- als creatieve modi, waarvan elke modus een andere spelstijl aanbiedt. In overlevingsmodus moet je verschillende materialen en voedsel verzamelen om uitrusting, wapens en levensonderhoud te voorzien – je kan bijvoorbeeld hout en steen verzamelen om een simpele houten bijl te maken. Creatieve modus anderzijds geeft je een lege ruimte waarin je kan bouwen wat je maar wilt. Je kan met verschillende materialen immense kastelen, grote onderaardse werelden of indrukwekkende steden creëren. Met de typische Minecraft pixel graphics en verslavende spelervaring is Mineblocks een echte verborgen parel!

Kenmerken

  • Twee spelmodi – overleving en creatief
  • Sla je levels en creaties op
  • Ongelimiteerde mogelijkheden voor creatie en ontwerp
  • Simpele bediening gelijkaardig aan de originele Minecraft

Platform

Dit spel is enkel beschikbaar als flash based web-browser spel in elke populaire browser die de flash plug-in geïnstalleerd heeft zoals Internet Explorer, Firefox, en Chrome.

Ontwikkelaar

Mineblocks is ontwikkeld door de indiespel- en -muziekontwikkelaar Zanzlanz – dit kleine productiebedrijf heeft een aantal fantastische titels gemaakt zoals Snowman Slide, Deseeder en het populaire vervolg, Mineblocks 2.

Indeling

» » Mine Blocks

Meer Informatie Over Mine Blocks

Mine Blocks is een mooi minecraft spelletjes spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Het is al gespeeld door 1,790,081 mensen en werd door 23680 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Dit verslavende actie game is gemaakt met Flash. Zo werkt het in moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere minecraft spelletjes en games zoals Mine Clone en GunBox.io!

SHOW LESS

Instructies

How to play Mine Blocks

Verzamel en ontgin materialen, versla de beesten en maak items in dit open ended 2D side-scrolling eerbetoon aan Minecraft. Bediening met WAD-toetsen en muis.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mine Blocks te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mine Blocks te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl