Mine Blocks
Mine Blocks is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Mine Blocks

Mine Blocks is een tof minecraft spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel wordt ondersteund door Flash. Zo kan je het spelen in moderne browsers , zonder downloads! Het spelletje kan in fullscreen gespeeld worden om een nog betere spelervaring te hebben. Dit spel is al gespeeld door 2,247,195 mensen en werd door 29795 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Als je het spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere minecraft spelletjes en games zoals CrazySteve.io en Minecraft Classic!

Mineblocks – Laat je verbeelding los met dit plezierige bouwspel

Mineblocks is eigenlijk een open wereld spel dat je toelaat je creatieve vaardigheden te testen en je verbeelding te gebruiken om bijna alles wat je wilt te creëren! Dit browser spel eert het immens populaire Minecraft en gebruikt elementen van de spelervaring. Hoewel je het spel misschien start met de intentie om het voor een half uur te spelen, kan het zijn dat je 5 uur later beseft dat de tijd voorbij gevlogen is!

Dit spel heeft zowel overlevings- als creatieve modi, waarvan elke modus een andere spelstijl aanbiedt. In overlevingsmodus moet je verschillende materialen en voedsel verzamelen om uitrusting, wapens en levensonderhoud te voorzien – je kan bijvoorbeeld hout en steen verzamelen om een simpele houten bijl te maken. Creatieve modus anderzijds geeft je een lege ruimte waarin je kan bouwen wat je maar wilt. Je kan met verschillende materialen immense kastelen, grote onderaardse werelden of indrukwekkende steden creëren. Met de typische Minecraft pixel graphics en verslavende spelervaring is Mineblocks een echte verborgen parel!

Kenmerken

  • Twee spelmodi – overleving en creatief
  • Sla je levels en creaties op
  • Ongelimiteerde mogelijkheden voor creatie en ontwerp
  • Simpele bediening gelijkaardig aan de originele Minecraft

Platform

Dit spel is enkel beschikbaar als flash based web-browser spel in elke populaire browser die de flash plug-in geïnstalleerd heeft zoals Internet Explorer, Firefox, en Chrome.

Ontwikkelaar

Mineblocks is ontwikkeld door de indiespel- en -muziekontwikkelaar Zanzlanz – dit kleine productiebedrijf heeft een aantal fantastische titels gemaakt zoals Snowman Slide, Deseeder en het populaire vervolg, Mineblocks 2.

Instructies

Verzamel en ontgin materialen, versla de beesten en maak items in dit open ended 2D side-scrolling eerbetoon aan Minecraft. Bediening met WAD-toetsen en muis.

Meer spellen in deze reeks