SpeelSpelletjes.nl

Mine Blocks 2

2,854 527 delen embed

Dit is de alfa-versie van Mine Blocks 2. Dit betekent dat het spel niet af is, en dat er nog niet veel te doen is. Volg de Facebook- en Twitter-pagina's om up-to-date te blijven. Alleszins veel plezier met Mine Blocks 2, het vervolg van die leuke spel geïnspireerd op Minecraft! Mine Blocks 2 is gemaakt door Zanzlanz.
SHOW MORE

Indeling

» » Mine Blocks 2

Meer Informatie Over Mine Blocks 2

Mine Blocks 2 is een verslavend minecraft spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze website. Het spel is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers! Dit spel is al gespeeld door 191,841 mensen en werd door 3374 mensen beoordeeld met score 8.4 / 10. Als je Mine Blocks 2 top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere minecraft spelletjes en games zoals Hordes.io en Mine Clone 3!

SHOW LESS

Pijltjestoetsen om te bewegen. Shift klik om blokken te plaatsen, klikken en houden om te mijnen. Klikken om voorwerpen in je inventaris te selecteren.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mine Blocks 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mine Blocks 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl