Minecaves
Minecaves is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Minecaves

Minecaves - verzamel edelstenen en gebruik je vaardigheid om de mijn te veroveren!

Minecaves gebruikt graphics geïnspireerd op Minecraft maar biedt een totaal ander soort spelervaring. Je moet je een weg banen door een aantal ondergrondse grotten en tijdens de vooruitgang edelstenen en gouden sterren verzamelen. Met de pijltjestoetsen kan je je mannetje door de grotten sturen - elke beweging zal je mannetje dichter naar de volgende muur brengen. Dit betekent dat je je bewegingen zorgvuldig moet plannen!

Doorheen de levels zal je ook een reeks verschillende valstrikken en obstakels tegenkomen, zoals water, spijkers en vampiervleermuizen. Wees voorzichtig bij het kiezen van een pad - het kan zijn dat je dat pad niet kan terugvinden en het kan zijn dat je dan gouden sterren of edelstenen verliest! Dit spel is zeer leuk, en de levels worden moeilijker als je verder geraakt. Zal jij de mijn veroveren en alle edelstenen verzamelen?

Kenmerken

  • Leuke spelervaring
  • Grote reeks verschillende levels
  • Graphics geïnspireerd op Minecraft

Platform

Dit spel is enkel beschikbaar als flash based web-browser spel op elke browser die de flash plug-in geïnstalleerd heeft, zoals Internet Explorer, Firefox en Chrome.

Ontwikkelaar

Minecaves is ontwikkeld door Silen Games, met muziek van Boxcat Games.

Bediening

  • Pijltjestoetsen om je mannetje te besturen