SpeelSpelletjes.nl

Minecaves icon

Minecaves

9.2 - 2780 stemmen
walkthrough
Facebook Share 3d  -  minecraft  -  pixel

Minecaves - verzamel edelstenen en gebruik je vaardigheid om de mijn te veroveren!

Minecaves gebruikt graphics geïnspireerd op Minecraft maar biedt een totaal ander soort spelervaring. Je moet je een weg banen door een aantal ondergrondse grotten en tijdens de vooruitgang edelstenen en gouden sterren verzamelen. Met de pijltjestoetsen kan je je mannetje door de grotten sturen - elke beweging zal je mannetje dichter naar de volgende muur brengen. Dit betekent dat je je bewegingen zorgvuldig moet plannen!

Doorheen de levels zal je ook een reeks verschillende valstrikken en obstakels tegenkomen, zoals water, spijkers en vampiervleermuizen. Wees voorzichtig bij het kiezen van een pad - het kan zijn dat je dat pad niet kan terugvinden en het kan zijn dat je dan gouden sterren of edelstenen verliest! Dit spel is zeer leuk, en de levels worden moeilijker als je verder geraakt. Zal jij de mijn veroveren en alle edelstenen verzamelen?

Kenmerken

  • Leuke spelervaring
  • Grote reeks verschillende levels
  • Graphics geïnspireerd op Minecraft

Platform

Dit spel is enkel beschikbaar als flash based web-browser spel op elke browser die de flash plug-in geïnstalleerd heeft, zoals Internet Explorer, Firefox en Chrome.

Ontwikkelaar

Minecaves is ontwikkeld door Silen Games, met muziek van Boxcat Games.

Bediening

  • Pijltjestoetsen om je mannetje te besturen
Voeg Minecaves toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Minecaves Video Walkthrough
Minecaves

Minecaves Walkthrough

Minecaves is een mooi minecraft spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes. Het spel is al gespeeld door 186,332 mensen en heeft een rating van 9.2 op 10 gekregen van 2775 mensen. Dit fun avontuur game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Als je Minecaves top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere minecraft games zoals Minecraft Tower Defense en Paper Minecraft!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Minecaves te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Minecaves te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl