Minecraft Tower Defense
Minecraft Tower Defense is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Minecraft Tower Defense

Minecraft Tower Defense is een verslavend minecraft spel dat je kan uitproberen op deze site, direct in je browser. Dit verslavende actie game gebruikt Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers , zonder installaties! antimYT heeft Minecraft Tower Defense gemaakt. Het spel is al gespeeld door 1,010,054 mensen en werd door 9556 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Als je het spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere minecraft spelletjes en games zoals Paper Minecraft en GunBox.io!

Minecraft Tower Defense – hoe lang kan jij overleven tegen de hordes?

Hoewel er vandaag de dag een overvloed aan toren verdedigen spellen op de markt zijn, is er geen enkel zoals Minecraft Tower Defense. Dit geweldige browser spel combineert elementen van het iconische Minecraft met simpele en toegankelijke strategie van toren verdedigen. Met typische pixelated Minecraft graphics is dit spel zeer uitnodigend en iedereen die houdt van het origineel zal dit toren verdedigen spel verslavend vinden!

Om jezelf klaar te maken voor de naderende hordes van wezens, moet je eerst een slingerpad creëren naar je defensieve toren. Eens je dit gedaan hebt, kan je een aantal defensieve torens en valstrikken bouwen – deze omvatten torens die eiren gooien, waterplassen en torens met pijl en boog, om er een paar te noemen. Je defensieve netwerk zal je toren verdedigen tegen de wezens, en je zal bijkomende grondstoffen krijgen voor elk monster dat je vernietigt. Tussen de golven kan je je toren en valstrikken upgraden, en nieuwe bijkomende defensieve mechanismes bouwen. Hoe lang kan jij het uithouden? Hoe effectief zal jouw verdediging blijken?

Kenmerken

  • Kies uit een reeks defensieve torens en wapens
  • Bouw een complex pad om je vijanden te misleiden
  • Probeer zo veel mogelijk golven te overleven!

Platform

Dit spel is een webbrowser spel dat Adobe Flash Play plug-in vereist. Moderne browsers zoals Chrome en Firefox zijn compatibel met dit gratis te downloaden programma.

Ontwikkelaar

Minecraft Tower Defense is ontwikkeld door antimYT.

Instructies

Bepaal je pad, selecteer je wapens, en VERDEDIG. In dit opwindende toren verdedigen spel moet je je basis verdedigen van slechte mannetjes zoals Creepers. Upgrade en bouw meer verdedigingswapens om de vijanden te stoppen.