Minecraft Tower Defense

27.147
beoordelingen
9,0
Minecraft Tower Defense is een leuk minecraft spel dat je gratis kan uitproberen op deze website, in je browser. Het spel is al 1,410,905 keer gespeeld en werd door 27071 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. antimYT heeft dit spel gemaakt. Het spel is gemaakt met HTML5 technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers ! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere minecraft spelletjes en games zoals WorldZ en Paper Minecraft!

Minecraft Tower Defense – hoe lang kan jij overleven tegen de hordes?

Hoewel er vandaag de dag een overvloed aan toren verdedigen spellen op de markt zijn, is er geen enkel zoals Minecraft Tower Defense. Dit geweldige browser spel combineert elementen van het iconische Minecraft met simpele en toegankelijke strategie van toren verdedigen. Met typische pixelated Minecraft graphics is dit spel zeer uitnodigend en iedereen die houdt van het origineel zal dit toren verdedigen spel verslavend vinden!

Om jezelf klaar te maken voor de naderende hordes van wezens, moet je eerst een slingerpad creëren naar je defensieve toren. Eens je dit gedaan hebt, kan je een aantal defensieve torens en valstrikken bouwen – deze omvatten torens die eiren gooien, waterplassen en torens met pijl en boog, om er een paar te noemen. Je defensieve netwerk zal je toren verdedigen tegen de wezens, en je zal bijkomende grondstoffen krijgen voor elk monster dat je vernietigt. Tussen de golven kan je je toren en valstrikken upgraden, en nieuwe bijkomende defensieve mechanismes bouwen. Hoe lang kan jij het uithouden? Hoe effectief zal jouw verdediging blijken?

Kenmerken

  • Kies uit een reeks defensieve torens en wapens
  • Bouw een complex pad om je vijanden te misleiden
  • Probeer zo veel mogelijk golven te overleven!

Platform

Dit spel is een webbrowser spel dat Adobe Flash Play plug-in vereist. Moderne browsers zoals Chrome en Firefox zijn compatibel met dit gratis te downloaden programma.

Ontwikkelaar

Minecraft Tower Defense is ontwikkeld door antimYT.

Instructies

Bepaal je pad, selecteer je wapens, en VERDEDIG. In dit opwindende toren verdedigen spel moet je je basis verdedigen van slechte mannetjes zoals Creepers. Upgrade en bouw meer verdedigingswapens om de vijanden te stoppen.

Walkthrough

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie