SpeelSpelletjes.nl

Minecraft Tower Defense

6,522 505 delen embed

SHOW MORE

Minecraft Tower Defense – hoe lang kan jij overleven tegen de hordes?

Hoewel er vandaag de dag een overvloed aan toren verdedigen spellen op de markt zijn, is er geen enkel zoals Minecraft Tower Defense. Dit geweldige browser spel combineert elementen van het iconische Minecraft met simpele en toegankelijke strategie van toren verdedigen. Met typische pixelated Minecraft graphics is dit spel zeer uitnodigend en iedereen die houdt van het origineel zal dit toren verdedigen spel verslavend vinden!

Om jezelf klaar te maken voor de naderende hordes van wezens, moet je eerst een slingerpad creëren naar je defensieve toren. Eens je dit gedaan hebt, kan je een aantal defensieve torens en valstrikken bouwen – deze omvatten torens die eiren gooien, waterplassen en torens met pijl en boog, om er een paar te noemen. Je defensieve netwerk zal je toren verdedigen tegen de wezens, en je zal bijkomende grondstoffen krijgen voor elk monster dat je vernietigt. Tussen de golven kan je je toren en valstrikken upgraden, en nieuwe bijkomende defensieve mechanismes bouwen. Hoe lang kan jij het uithouden? Hoe effectief zal jouw verdediging blijken?

Kenmerken

  • Kies uit een reeks defensieve torens en wapens
  • Bouw een complex pad om je vijanden te misleiden
  • Probeer zo veel mogelijk golven te overleven!

Platform

Dit spel is een webbrowser spel dat Adobe Flash Play plug-in vereist. Moderne browsers zoals Chrome en Firefox zijn compatibel met dit gratis te downloaden programma.

Ontwikkelaar

Minecraft Tower Defense is ontwikkeld door antimYT.

Instructies

Bepaal je pad, selecteer je wapens, en VERDEDIG. In dit opwindende toren verdedigen spel moet je je basis verdedigen van slechte mannetjes zoals Creepers. Upgrade en bouw meer verdedigingswapens om de vijanden te stoppen.

Indeling

» » Minecraft Tower Defense

Meer Informatie Over Minecraft Tower Defense

Minecraft Tower Defense is een tof minecraft spel. Speel het nu op deze website, in je browser. Dit spel is al gespeeld door 779,033 mensen en werd door 7009 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Minecraft Tower Defense is gemaakt door antimYT. Minecraft Tower Defense wordt ondersteund door Flash. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Als je het spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere minecraft spelletjes en games zoals CrazySteve.io en ShooterZ!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Minecraft Tower Defense te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Minecraft Tower Defense te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl