SpeelSpelletjes.nl

Minicraft

Het originele Minicraft is gecreëerd door Markus Persson, AKA Notch, de maker van Minecraft voor Ludum Dare 22, een gamecompetitie. Dit is een flash remake van Minicraft.
SHOW MORE

Indeling

» » Minicraft

Meer Informatie Over Minicraft

Minicraft is een tof minecraft spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze website, in je browser. Minicraft is al gespeeld door 706,487 mensen en werd door 7095 mensen beoordeeld met score 8.8 / 10. Dit fun avontuur game gebruikt Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers! Als je dit spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere minecraft games en games zoals Pixel Gun Apocalypse 3 en Minecraft Tower Defense!

SHOW LESS

Beweeg met de pijltjestoetsen. Druk C om aan te vallen en X om inventaris te openen. Je moet de Air Wizard doden om dit spel te winnen...

Als je dit spel leuk vindt, kan het ook wel eens zijn dat je ook houdt van onze andere Minecraft spellen!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Minicraft te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Minicraft te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl