SpeelSpelletjes.nl

Monster Truck Assault

991 135 delen embed

Indeling

» » Monster Truck Assault

Meer Informatie Over Monster Truck Assault

Monster Truck Assault is een mooi monster truck spel. Probeer het op deze website, direct in je browser. Dit mooie race game is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier draait het in moderne browsers! Het is al 56,915 keer gespeeld en werd door 1120 mensen beoordeeld met score 8.8 / 10. Vond je het leuk om Monster Truck Assault te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals The Ranger with the Magic Bow en Car Inspector: Truck!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Monster Truck Assault te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Monster Truck Assault te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl